Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

OPPDATERING! VI ER TILBAKE

  • 04.07.2012, 13:06

Hallo alle søte blogglesere! 
Starter med å si takk for masse fine forslag, nå har jeg mange gode ideer om hva jeg kan skirve om når jeg er ferdig med å blogge om leiligheten. Syne selv det er litt kjedlig å alltid blogge om " i dag har vi" osv. Så det blir moro med litt ander innlegg også.
Vi har fremdeles ikke noe trådløst nett her men jeg holder ikke ut uten bloggen lenger så da får jeg heller sitte ved nettboksen og koble dataen rett til den, for da har jeg nett. Så blir det blogging på meg fremover. Nå som vi bor litt mer sentralt så gjør vi litt mer om dagn og da er det enda mer å blogge om. Så nå håper jeg det kommer seg skikkelig med skrivinga. Også har jeg jo masse å blogge om til dere. Vi har kjøpt oss ny vogn, og vi har solgt en. VI har jo flyttet og vi er straks helt på plass i ny leilighet. Mamma kommer i kveld å hjelper med med det siste, så er vi så og si helt ferdige. Mangler jo hele tiden noen små ting. Men det er slikt vi finner ut etterhvert. Men gleder meg veldig til å vise dere, for jeg er veldig førnøyd. Og vi trives veldig godt her. 
Mie har også fått eget rom og det går veldig bra.

Joakim er begynt i ny jobb og han trives veldig godt der. Jeg begynner ikke før i august så jeg skal kose meg hjemme enda litt til. Jeg elsker den friheten jeg føler jeg har fått her, jeg kna på under tyve minutter rusle meg en liten tur til byen og hjem igjen om jeg ønsker det, jeg har masse fine turmuligheter her og mange jeg kan møte. Så jeg føler emg både mer fri og full av enegi. Føles veldig godt å være så selvstednig og slippe å mase på Joakim når jeg vil noe eller trenger noe. Det føles vedig godt. Og det er mye lettere å stå opp på morgningen og vite at man har et hav av muligheter for hva man skal gjøre den dagen. Nyter livet på plass i byen igjen.


Lille krøtttoppen!

Hvordan går det med dere og er dere klare for masse blogging?
 

OPPDATERING

  • 25.06.2012, 23:05

Har vært lit stille fra meg de siste dagene, som dere vet så er vi på flyttefot og har hatt noen veldig stressende dager i det siste. 
Men nå er vi snart på plass i ny leilghet, vi får den på torsdag og frem til det skal vi være hos mamma. Grunnen til at vi måtte ut av leiligheten var fordi Joakim allerede har begynt å jobbe her i Moss. SÅ for øyeblikket skal vi være noen dager hos mamma, frem til torsdag når vi får nøkkelen til leiligheten vår. 
I helgen kjørte vi flyttelass, mens Mie var hos mamma. Vi er veldig heldige og har fått lov til å sette tingene våre i leilgheten mens vi venter på den. Så da har vi alt der når vi får nøkkelen. Det er utrolig godt. 
I går dro vi tilbake igjen til Åsmarka for å være med på avskjedsfest for Om, det var veldig trist og hun ble stakakrs så rørt! I dag har vi vært borte å vasket oss ut av leiligheten i Lismarka mens Mie var hos moren til Joakim så lenge. Så måtte vi ta turen nedover, og da måtte vi også ta farvell med Om vi også, veldig trist... Men vi håper vi ser hun igjen snart.

For øyeblikket sitter vi slitne i sofaen, etter en lang biltur og en tur innom Ikea. Så nå er det deilig å bare sitte i sofaen og slappe av, kjenner at det ikke er lenge til jeg skal legge meg og sove. I morgen skal Joakim på jobb igjen, men først må vi en tur til byen for Joakim skal klippe seg og jeg må innom en mobilbutikk fordi Mie satt å trykket på mobilen min i stad og har fått tastatuet til å bli japansk, og jeg aner ikke hvordan jeg skal få det normalt igjen.. Så det må jeg få fikset.

Ble desverre et arkvibilde i dag! Kamera mitt ladet seg ut da vi var borte i natt, så jeg fikk ikke tatt noen bilder...

Hvordan går det med dere om dagen?


 

SISTE NATT I LEILIGHETEN

  • 19.06.2012, 23:17

I natt sov vi vår sistenatt i leiligheten vår i Lismarka. Igrunn er det utrolig rart å tenke på, at vi aldri skal bo der igjen. Men samtidig er det utrolig deilig å tenke på. Jeg har nok aldri vært bygd for et liv på landet, så for meg er det veldig deilig å komme meg tilbake igjen til byen. Dagen i dag startet tidlig og vi brukte så og si hele dagen på å pakke ned det siste vi manglet, noe som tok myyyye lenger tid enn vi først trodde. haff. Men vi ble nesten ferdig til slutt. Heldigvis.Mangler fremdeles litt men det får vi bare kaste inn i flytte bilen når vi flytter. Jeg er så ektremt redd for å glemme noe, så jeg kommer nok til å ransake hvert hjørne av hele leilighten i redsel for å ha glemt noe tenker jeg. 
Etter vi hadde pakket oss ferdig i dag dro vi bort til foredlrene til Joakim og spiste frokost(lunjs) der, før vi satt oss i bilen på vei til Moss. Uheldigvis ble været veldig fint og varmt når vi skulle kjøre nedover så vi hadde en super sur frøken i baksete som ikke klarte å sove fordi hun var såå varm stakkrs, vi måtte stoppe to ganger på turen og vandligvis trenger vi bare en eller ingen stopp. Har aldri vært så glad for å se Moss noen gang. Og den lille frøkna sovnet fort i senga si når hun kom i seng stakkars. Ikke lett å være liten å ikke vite hvordan man skal siifra.

Kjenner jeg er super sliten akkurat nå, så skal straks dusje og leggemeg kjenner jeg. I morgen skal Joakim ha sin første dag på jobb i Moss, så blir spennende å høre hvordan han synes det har gått. 


Fine jenta vår på biltur. 

Hvordan har dagen deres vært?
Hvordan er barnet ditt i bilen? 

HJEM FOR Å PAKKE

  • 29.05.2012, 23:40

Vært har heldigvis vært litt bedre i dag enn det var i går, ikke noe super vær akkurat, men det har vært sol, men en voldsom vind. Jeg trodde understellet på vogna vår ble ødelagt her om dagen fordi hele undrstellet var helt skjeft. Så etter at mamma hadde fått den nye bilen sin i dag så dro vi inn til Fredrikstad for å dra innom Simo butikken der og få de til å se på det. Men da vi kom frem og jeg skulle vise de hva som hadde skjedd... så var det helt normalt igjen. Ikke noe feil med det. hihi. Det var nesten litt flaut kan man si. Men de smurte opp understellet så nå knirker det ikke så veldig lenger. 
I morgen drar jeg hjem igjen til Lismarka, kjenner det skal bli godt å komme meg hjem, og begynt å få pakka litt. Det første jeg skal gjøre er nok å rydde ut av boden vår så jeg vet vi får med oss alt derifra. Så skal jeg nok få ryddet ellers ned ei kjelleren. Ryddet ut av ting vi skal selge og få tatt bilder og lagt det ut for salg. Håper vi fort blir kvitt det vi vil bli kvitt. Så får jeg begynne å rydde skaper osv. Skal bli så syykt deilig. Har nesten ikke ord for det egentlig. Men jeg små gleder meg til å rydde sammen ting. hihi.

Bilder av solstråla mi i dag når hun lekte ute på veradaen!:)

Fler som er på flyttefot?
Liker du å flytte? 

 

 

VI HAR FÅTT LEILIGHET!

  • 25.05.2012, 21:23

Vi var jo på visning i går. Og vet dere hva??!! Leiligheten ble vår! Vi var de heldige som fikk leilighten. Så nå har vi alt i boks her. Vi har jobber og leilighet. Så nå blir vi mossinger den 1.Juli. Og det er utrolig deilig. Så nå trenger vi ikke bekymre oss lenger for alle puslespillbrikkene som skulle passe sammen. For nå er alt i orden og vi kan bare glede oss kjempe masse til vi flytter! Når jeg da kommer hjem om noen dager så må vi bare begynne å pakke med en gang! tenk det da! Om litt over en månede er vi på flyttefot. Det er helt vilt. Og utrolig deilig. Skal bli veldig godt å komme seg tilbake til sivilisasjonen og tilbake til det sosiale. 
Den eneste som blir trist er nok at det var vårt første hjem sammen, og Mies første hjem, også skal vi liksom flytter derifra.. Men godt blir det virkelig. Og nå er det ikke mer vi trenger å tenke på helt i første omgang! Og dette går veldig veldig fort! Hipp hipp!

Trykk på bildet så kommer dere til alle bildene.

Hva synes dere?:)

 

INEGN SVAR ENDA...

  • 24.05.2012, 11:16

God morgen!
Vi har enda ikke fått noe svar på om vi får leilgiheten eller ikke. Men jeg håper virkelig vi får svar i dag! Og jeg skal jo selvsagt dele det på bloggen når vi får svaret!:)
De siste dagene har jeg og Mie ligget med omgangssyke, men formen er på topp igjen i dag! Så i dag SKAL vi komme oss ut i sola og kose oss skikkelig!
Også kommer Joakim i dag og det skal bli veldig veldig deilig å se han igjen kjenner jeg!:)
Når han kommer skal vi dra ut og kjøpe nytt minnekort til kamera, så jeg får tatt noen bilder. Er jo så mange fine sommer øyeblikk om dagen, så må jo få tatt lit bilder av sola vår da! :)

Andre som skal kose seg i sola i dag? 

SPENNENDE KVELD

  • 21.05.2012, 16:33

Da har jeg litt til å komme med til dere! For her skjer det veldig mye om dagen og det er så utrolig spennende. Jeg var jo som sagt på jobb intervju på bursdagen min, og vet dere hva. Bare få timer etter jeg kom hjem fra intervjuet så ringte de meg og fortalte at jeg fikk jobben. Det stod mellom meg og ei jente til. Og jeg var den heldige som fikk den. Det var så utrolig deilig det. Det første jeg tenkte da, var at nå har både jeg og Joakim en jobb i sikkerhet ihvertfall. Og det er jo veldig bra. 
Så fikk faktisk Joakim enda et jobbtilbud som er i nabokommunen og da takket han ja der også. Så nå har Joakim to jobber og jeg lærlingplass. Så det eneste vi mangler er faktisk et sted å bo også kommer vi nedover til Moss for godt! Det skal bli såå deilig.

I går hadde jeg med meg mamma på visning på en leilighet vi har veldig lyst til å leie. Joakim hadde jobbhelg så han kunne ikke være med på vinsingen,så da ble det mamma som fikk være med. Fikk et veldig godt inntrykk og leiligheten var utrolig fin. Det var veldig mange intreserte på den, men han som leier ut hadde bare valgt ut tre par som fikk komme på visning, og vi var heldigvis et av de 3 parene som fikk komme. Og det er jo en god start. Så i kveld får vi vite om det er vi som er de heldige som får den eller om det er ett av de to andre parene. Vet jeg kanskje kommer til å slite med litt skuffelse om vi ikke får den, men da må vi bare finne noe annet. Sånn er det bare noen ganger. Men det er veldig spennende likevell da. Så jeg går bare rundt og ser på telefonen min hele tiden og lurer og lurer..

Så i kveld må dere kryssefingrene for oss, så det er vi som får lieligheten. For det trenger vi virkelig!
Skal du kryssefingren for oss i dag?
Fler som driver å flytter for tiden?
 

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no