Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

Kristiansand

  • 20.07.2017, 21:07

Nå sitter vi på hotellrommet, jentene er lagt og vi skal se litt på tv før vi også skal legge oss. Vi har en lang dag foran oss i morgen, så det gjelder å være uthvilt. 
Hotellet var helt ok, vi fikk et veldig stort og fint rom. Men det er endel som også er litt sånn "snuskete" synes jeg. Men vi skal nok overleve de neste dagene tenker jeg.  Bilturen ned i dag gikk veldig fint, jentene oppførte seg veldig fint og det var lite trafikk på veiene. 
Når vi kom frem sjekket vi inn med engang og fikk oss på plass på rommet, så var vi ute en tur i gatene i Kristiansand og tittet litt. Siden vi har kjøleskap på rommet kjøpte vi inn litt pålegg og noen rundstykker så vi hadde litt kveldsmat på rommet.
Vi tok også med oss Crome-casten vår på tur, og det er jo så genialt, så jentene så på en film mens de spiste kveldsmat, og nå skal vi se en liten film før vi legger oss. 

Jeg lovet dere jo at jeg skulle vise dere bilder av hotellet vi sov på fra søndag til mandag, men dagene har gått så enormt fort, så jeg har ikke rukket det enda, men siden jeg ikke har noen bilder fra i dag, og siden vi alt er inne på temaet hotell, så kan jeg jo vise dere noen nå. Glemte jo å ta bilde av badet. Men det var veldig stort og fint det også.

Bilder av rommet og den fantastiske utsikten, vi hadde på rommet. Utsikten vi har fra rommet vårt nå er et nedbrent hun av alle ting faktisk. 

 

Jentetur

  • 16.07.2017, 22:43

Endelig ferie! Det skal bli så godt med noen uker med ferie. Vi starter ferien med en overnatting på Støtvig hotell, jeg, Mie og mamma. Så langt har vi kost oss kjempemasse. Vi startet med å sjekke inn og sjekke ut rommet vårt, helt utrolig fint rom, som jeg tenkte jeg skulle dele noen bilder av i morgen. 
Så gikk vi ned for å spise. Utrolig god mat. Trolig den beste burgeren jeg noengang har spist.  Etter dette var det tid for å kose seg med å dra å bade, det hadde Mie gledet seg mest til. 
Så gikk vi på rommet, dusjet og kledde oss før vi gikk ut for å kjøpe oss en is. Så langt har vi hatt en utrolig hyggelig jentetur, og nå er vi klare for sengen, før vi skal spise en god frokost. og bade litt til før vi drar hjem.  Frokosten her er kåret til norges beste på 3 året, så det gleder vi oss veldig veldig til ihvertfall!
Men nå er det natta. Kommer med fler bilder i morgen. 


Øverst til vensstre på bilde ser dere rommet vårt. 


 

Ikke glem skiftetøy

  • 21.05.2017, 22:35

Hallo

Så gøy å se all responsen jeg fikk på comebacket mitt i går. Det motiverer meg videre i bloggingen min. Jeg har også snakket med ei som lager blogg design, så i løpet av neste måned kommer det nytt design på bloggen også. Det tror jeg blir bra. Så nå må jeg bare finne ut hvordan jeg vil det skal se ut.
 

Men tenkte jeg skulle fortelle dere litt om hva vi har gjort i dag. Vi planla allerede i går at vi skulle ta oss en tur til Fredrikstad og se på den bjørneløypa de har i marka der. Utifra kartene på nettet så det ikke ut som det skulle være noen utfordring å komme seg dit.
Godt på vei snur plutselig hele gps´en på telefonen min og mener vi har kjørt feil. vi kjørte et stykke til før Mie roper fra baksete at Othilie kaster opp. Stakkars lille våknet opp fra søvnen sin og begynte å kaste opp. Vi hev bilen inn på første mulige stoppested og brukte en hel pakke med våtserietter for å tørke opp, både ungen og sete. Men så, oppdaget jeg at jeg hadde glemt å ta meg skiftetøyet jeg hadde funnet frem til jentene, de fleste småbarnforeldre vet jo det at når man skal ut på tur så er det ganske mye man skal huske å ha med seg, jeg har enda ikke opplevd å ha husket å ha med meg alt faktisk. Glemmer alltid noe. Så der stod vi da en søndag, og Othilie hadde ikke noe skiftetøy og alt tøyet hun hadde på seg var helt nedspydd. Etter litt googling fant vi ut at en butikk i gamlebyen var åpen selv om det var søndag, kjøpte der tidenes dyreste shorts og t-shorte, ikke var det helt min stil heller. Men hun fikk ihvertfall klær.

Så skulle vi finne tilbake igjen da til der turmålet var, etter å ha møtt 3 blindveier og en vei som var stengt på grunn av graving så fant vi endelig frem til der vi skulle parkere. Turen derfira gikk helt smertefritt heldigvis. Litt mer vind enn vi hadde bestilt. Men etter å ha funnet alle bjørnene, uglene, verne, ørnene og alle de andre fine dyra de hadde laget av tre. Grilling av pølser ble det også.  

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no