Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

AVSLUTTNING PÅ DANSEN

  • 07.11.2013, 09:51

Hallo.

Må begynne med at det er veldig koselig å legge mer tid i bloggen om dagen fordi både anntal kommentarer og anntall lesere stiger. Det er veldig moro.
I går var vi på siste dansetime før jul på dansen til Mie. Hun har nå gått på et dansekurs over 10 uker og bare en gang har hun ikke kommet fordi hun ikke var helt i form. Mie synes det er veldig moro og hun er overaskende flink til å følge trinnene og bevegelsene hun har lært.
Men i går var det altsåavsluttning og de fikk utdelt diplom og det er alltid stas. Skal henge opp diplomen over sengen til Mie tenkte jeg. Mie er veldig glad i å danse men om vi er med for mange så blir hun litt distrahert. Neste kurs begynner i slutten av januar og vi tenker nok at vi melder hun på der.

Nå er Joakim og leverer Mie i barnehagen men jeg har akkurat startet på fridagen min før helgen. Har statet dagen med en Nokashake. Etterpå skal vi nok en tur på treningssenteret tenker jeg. Selvom jeg gruer meg så tror jeg det blir veldig bra. Må jo begynne om man skal bli kvitt det man har ekstra. Oppdaterer derer senere i dag om hva jeg har spist og hvordan jeg synes første dag på diett var.  Går ditt barn på noen aktivitet? 
Hvor gammelt er det evetuelt?

#mammablogg #ungemødre #ungmor #dans #Mie #diplom #diett #nedivekt 

MIE HAR BEGYNT PÅ DANS

  • 16.09.2013, 11:03

På onsdag var Mie på sin første time på småbarnsdans her i byen. Jeg er utrolig glad for at de har et tilbud for barn under 3 år på en sånn aktivitet. Mie er veldig glad i muikk og dans så vi ble veldig glade da vi fikk lappen i posten om at det var tilbud for de fra 2 år. Siden hun blir 2 i oktober var det greit at hun begynte nå.
Vi bestemte oss bare for å ta en prøvetime i første omgang fordi vi har opplevd tidligere at Mie ikke vil noe annet enn å sitte på fanget vårt når det er mye mennesker. Men da det ble satt på musikk og salen fylte seg med barn var Mie helt klar, hun danset, hoppet og var helt i hundre. Det var et sted under dansen hvor barna skulle sitte sammen med foreldrene sine i en stor ring. Hvem tror dere satt MIDT i ringen? Joda, det var Mie. Hun ville helst være  i midten hele tiden og løp rundt og jublet.
jeg tror det var fler av oss som ble veldig overakset over hvor flink Mie var motorisk. Hun er veldig flink til å hoppe og har fått skryt for dette i barnehagen hun hopper og letter med begge bena.
Men på dansen tok hun faktisk i mot instrykser og gjorde det danselæreren gjorde. Det var veldig moro. Danselærern startet nemmelig timen med å si at vi ikke måtte bli lei oss eller bekymret/overasket over at barna våre ikke danset som det ble instruert at de skulle. Men Mie gjorde det og det var veldig moro. Vi ser at hun er veldig grasiøs og beveger seg veldig elegant når hun danser så det blir nok til at vi melder hun på ballet nesteår.

Dette ble et veldig skryte innlegg følte jeg, men vi foreldre må vel ha lov til å skryte litt ekstra av barna våre. Jeg er ihvertfall utrolig stolt og inponert over den lille vakre jenta mi.Bilder fra Instragram når Mie var klar for dans.

Følg meg på instagram RONAAS93.

Går ditt barn på noen aktivitet?
Når begynte barnet ditt på aktivitet?

#dans #flink #skryt #stolt #jente

 

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no