Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

MIN ANDRE MORSDAG

  • 10.02.2013, 11:58

Mie og Joakim vekket meg i dag med nystekte rundstykker de hadde bakt på morgningen, rundstykkene haddde deilig pålegg og jeg fikk kako og godt å drikke, samt jeg fikk et superfint dikt og tegning av Mie. Jeg er jo så heldig å ha vært mamma gjennom to morsdager nå, til verdens fineste lille Mie. 
Jeg fikk også lov til å sove leenge i dag til tross for at Joakim var oppe med Mie i natt fordi hun skrek, Noe hun forsåvidt aldri gjør. Men i natt var det ett eller annet som plaget hun veldig. Men så snill som Joakim er så var det han som var oppe med hun i to timer eller noe sånt. Så jeg står han i gjeld med at han skal få sove en annen dag.

Senere i dag kommer Martine, min beste venninne hit og skal bli med oss til mamma og spise fastelavensboller. Det er jo både fastelaven og morsdag i dag. Så da skal vi kose oss med boller med krem. Og nyte den siste dagen av helgen før det er klart for en ny uke og denne uka jobber jeg helgen også så det blir en ekstra lang uke.

Hvordan er din morsdag begynt?
Hvor mange morsdager har du feiret? 

DAGENS FROKOST

  • 06.09.2012, 12:37

Tenkte å legge ut bilder av noen av måltidene jeg spiser innimellom, mest for min egendel og for de som vil følge med på det at vi prøver å spise sunnere. Så jeg hiver inn et bilde av hva jeg spiste til frokost i dag jeg. Tenkte jer skulle lage tre forskjellige mapper som heter " dagens frokost" "dagens middag" og " dagens lunsj" sånn at både jeg og dere kan gå inn der og finne inspirasjon om dere lurer på hva dere skal spise en dag. Jeg teller verken karbohydrater eller kalorier jeg spiser bare sunnere og beveger meg mer. Så jeg vil ikke høre noe sånn som at kekkebrød er det samme som brød osv. For det er ikke poenget, jeg prøver bare å ikke spise så søtt og unødvendig mye.Hva synes du?

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no