Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

Enhjørningbursdag

  • 07.11.2017, 22:09

 

Forrige helg hadde vi endelig tid til å feire bursdagen til Mie. Noe hun hadde gledet seg til veldig lenge. Jeg tror nok hun selv var veldig fornøyd ihvertfall. Og det er det aller viktigste. Vi feiret bursdagen i barnehagen der jentene har gått og Othilie enda går. Veldig kjekt når vi selv ikke har så veldig stor plass hjemme. Og veldig deilig å slippe at man må rydde så mye hjemme selv. Da blir det ofte til at man setter seg litt tid og glemmer det liksom eller utsetter det litt.

Tema for året bursdag var Enhjørninger. Mie elsker enhjørninger. Så da måtte jo det blir tema da. Alle jentene fikk hver sin pose når de kom med to sjokoladehjerter i og et helt eget enhjørninghorn. Dessverre var det litt dårlig kvalitet på de, men sånn er det når jeg hadde handlet nesten alt på wish. Tallerknene jeg skulle bruke kom heller ikke i tide, så jeg måtte kjøpe nye på staples. Men det gikk bra det også.

Etter litt pølser, litt kaker og pakkeåpning så gikk vi ned i gymsalen i barnehagen hvor vi hadde hengt opp en piñata og det var veldig moro synes de. Jeg sa jo før de fikk hull på den at ingen fikk ta med seg mer godteri enn de klarte å bære i en hånd. Men det tror jeg ingen av de hørte på faktisk. For alle jentene dro frem skjørtet på kjolen og fylte det med godteri så det ble ikke bare en håndfull på hver men mer enn som så.

Det var litt av en jobb da og få ryddet opp alt etter de etterpå. For de hadde jo vært i alle rom i hele barnehagen tror jeg. Så det var litt av en jobb skal jeg si dere. Men sånn er det vel når man slipper femten jenter på fem til seks år løst i en barnehage. 

Kakene ble ikke helt som vi hadde tenkt, men Mie var veldig fornøyd og synes de var fine så da var det nok vellykket likevell tenker jeg. 

Etter barnebusrdagen var det en ny runde med voksen bursdag, så da rev vi bare av papirduken pg papptallerknene og la på nytt. Vat veldig deilig å slippe å stresse hjem for å ordne der. Så det ble en suksess. Men likevell er jeg glad det ikke er mer bursdag før i mai. For det tar på. 

 

#barnebursdag #bursdag #barn #mamma #enhjørning #kake

BURSDAGSKAKENE 2ÅRSDAGEN

  • 19.10.2013, 19:51

Her kommer det noen bilder av bursdagskakene vi hadde i Mies bursdag i år. Er ikke alle kakene det er bilde av. Mie pappa laget nemmelig sin kjente og kjære skumkake. Men den nå jeg det ikke var tatt noen bilde av desvrre. Ellers så bakte min mor sjokoladekake, Joakim bakte regnbuemufins og jeg bakte satte sammen en marsipankake om man kan kalle det. Det ble ihvertfall igjen en del kaker med nå er det tomt. 
Her kommer det ihvertfall litt bilder av kakene jeg har bilder av. Jeg må bare si jeg var veldig fornøyd med kaken jeg laget og trodde ikke det skulle bli så bra. Jeg er nemmelig skikkelig amatør på kjøkkenet men noe klarer jeg heldigvis.


Kvikklusj kaken mamma laget.


Regnbuemuffinsene Joakim laget. De ble veldig fine inni.


mesterverket mitt da. 

Hva synes du?

#kaker #bursdag #sjokoladekake #maripankake #mammablogg  

MIES BURSDAGSFEIRING

  • 16.10.2013, 21:49

På lørdagen hadde vi bursdag for Mie. Hun valgte selvsagt å ikke sove noe natt til bursdagen samt valgte hun å ikke sove noen lur på selve bursdagen. Utrolig lurt av hun. Heldigvis holdt hun ut hele kvelden men var veldig sliten da hun la seg om kvelde.
Vi hadde veldig masse koselig besøk og Mie ble veldig glad for å å se at "onemo" og "onefa" kom også.
Mie fikk utrolig masse fine gaver og koste seg skikkelig, hun syens ikke det var så veldig ineresant med pakkene da gjestene var her men dagen etter var det veldig moro med alle pakkene synes hun og hun har lekt masse med de.
Hun fikk masse deilig hjemmestrikkede klær, samt masse duplo, og andre klær, høystol til dukka si fikk hun også. Så hun var veldig fornøyd. Iogmed at hun fikk så mye fint så blir det vanskelig å finne ut hva hun skal ønske seg til jul.hehe.
Temaet for bursdagen var jo selvsagt hellokitty og jeg og Joakim slo til med å´bestille en skikkelig stor hellokitty på Ebay og fylte den med Helium. Den står enda og er fremdeles like stas. Jeg tenkte jeg skulle komme med litt bilder av bursdagen nå, også kommer jeg med bilder av noen av kakene senere.


Her er litt av pakkene hun fikk. Meg, Mie og min kjære Farmor på denne bilde.


Pakken hun fikk av mormor. Veldig stas.


Noen av pakkene hun fikk. Veldig fornøyd.


Vi hadde også´et stooor 2tall med Helium som dere ser. Her er noen av gjestene.


Krona og bursdagskortet Mie fikk av barnehagen.


Fine fornøyde bursdagsbarnet.


Morfar og Mie, Mie drev å hoppet i sofaen.


Mie og Onkel. Onkel er helten.


Her ser dere gigant hellokittyen:)

Hva synes dere om bildene?´#2år #bursdag #toår #jente #ungmor #mammablogger #selskap #hellokitty #rosa #pakker #koselig

 

EN MÅNEDE IGJEN

  • 10.09.2013, 20:22

Tenk i dag er det den 10.september, det betyr at Mie er 23 måneder gammel i dag og at det faktisk bare en en liten månede igjen før hun er hele 2 år gammel. Det siste året har gått så utrolig fort. Vi feiret jo akkurat 1 års dagen hennes føler jeg, men det er jo faktisk 11 måneder siden vi gjort det. Helt utrolig. 
Vi er i fullgang med å småplanlagge hvordan bursdagen hennes skal være, hvem skal inviteres, hva skal serveres, hva skal kjøpes inn osv. Det blir nok bare en vandlig familie bursdag i år tenker jeg da vi ikke ser helt poenget med å ha barnebursdag riktig enda, kanksje blir det nesteår, men ikke sikkert det blir før hun fyller 4.
I år blir det ihvertfall ikke noen barnebursdag.
Jeg synes det er helt utrolig at det er 2 år siden jeg gikk rundt og ventet og ventet på at den lille babyen i magen skulle komme ut. For nå er ikke Mie noen liten babylenger det er helt sikkert. HUn har den siste tiden blirr utrolig flink til å sette ord på ting, hun gjør seg veldig godt forstått. Hun er i tillegg blitt utrolig flink til å synge og det er så moro å høre på. Hun syner "bæ bæ lillelam", "trollmor" " Ormen den lange" og mange andre sanger de synger i barnehagen, og det er så moro at hun husker det.

Mie er også blitt en skikkelig barnehagejente. Hun elsker å være i barnehagen og hver morgen henter hun skoene sine og står klar ved døra, hun har egentlig ikke tid til å spise(de dagene hun leveres sent), kle på seg eller stelle seg i det heletatt. Hun skal nemmelig i barnehagen og "sikka" (huske) " Ski" (skli) og leke med barna. Mie selv synes det er veldig moro i " arnehagen" som hun sier.  
Det eneste hun ikke har utviklet seg spesielt mye på den siste året er anntall tenner for det er bare kommet en tann det siste året og det er jo faktisk ganske lite. Så
får håpe det kanskje kommer noen fler tenner snart. Det hadde hun sårt trengt når det gjelder spisingen hennes.

Bilder fra 1årsdagen hennes.

Hvordan var 2 årsdagen til ditt barn?
Når hadde du det første barneselskpet? 

MUSEFLETTER

  • 15.04.2012, 19:11

Har vært litt stille fra meg de siste dagene selvom jeg har hatt litt å blogge om. Blir ofte litt sånn at jeg ikke alltid orker å blogge når kvelden kommer. Men skal prøve å skjerpe meg. I helgen var Joakim her hos oss i Moss og da koste vi oss for det meste på kvelden sammen. Nå har han akkuratt dratt igjen men kommer tilbake på Onsdag. Og da skal vi være her til over helgen før turen går tilbake igjen til Lismarka.  
Siden sist så har vi feiret Mie´s halvtårsdag og moren min sin bursdag! Og da hadde Mie musefletter og hun hadde på seg en kjole hun hadde arvet etter meg. Utrolig morsomt.


Fineste jenta mi med musefletter!


I kjolen hun har arvet etter meg.


Mie`s halvt års kake! Alle som blir 6 måneder må jo ha en halv marsipan kake.


Pavlova!


Hvordan har dere hatt det de siste dagene?
Hva synes dere om bildene?  

GRATULERER MED DAGEN

  • 11.04.2012, 12:49

Gratulerer med dagen til verdens beste mamma og mormor! Vi håper du får en super fin dag og gleder oss masse til å feire deg på fredag når du kommer hjem fra jobb.
Vi er superglad i deg! <3 

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no