Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

MIE STORESØSTER?

  • 11.11.2013, 16:37

Hallo.

Jeg valget å holde Mie hjemme fra barnehagen i dag fordi jeg har jobbet veldig mye den uka som gikk, men i dag hadde jeg fri siden jeg har jobbet helgen. Så jeg bestemte meg for å ga en kosedag med Mie. Mest for min egendel fordi Mie elsker jo å være i barnehagen. Men det er alltid koselig å få en dag sammen med hun synes jeg etter mange dager hvor vi bare ser hverandre noen få timer.

I dag har jeg vært på besøk hos ei jeg var veldig mye sammen med som mye, ei barndomsvenninne. Moren hennes var min dagmamma som liten og vi har vært naboer. Så vi var veldig mye sammen som små. Men de siste årene har vi ikke hverken sett eller snakket spesielt mye sammen. Hun ble mamma for et par måneder siden så det var veldig koselig å få opp igjen litt kontakt siden vi nå begge er blitt mødre og ikke har så veldig mange venninner lenger. Er jo også veldig koselig å ha noen venner med barn når vi mammaene er på samme alder. 

Det var ihvertfall veldig koselig å se hun igjen. Mie fikk også holde babyen og mammaen hennes fikk kose litt på baby. Mie ble så entormt stor siden av den lille babyen og det var litt rart. Hun ble også veldig veldig sjalu da jeg holdt babyen da. Og sa " mammaen min, kose mammaen min" mens hun skulle sitte på fanget mitt. Så blir nok ikke til at Mie blir storesøster enda vil jeg tro. hehe. Håper det ikke er så lenge til nestegang vi treffes da. 


Lille Dennis og Mie.


Fine barna våre.

Hva hr du gjort i dag?
Tar du noenganger barnet ditt fri fra barnehagen for å kose dere?

#barnehagen #baby #babybesøk #sjalu #mammablogg #ungmor #koselig

 

ÅRETS FØRSTE BAD

  • 19.07.2013, 21:09

På Onsdag som var så var vi nede på stranda og koste oss litt på kvelden sammen med besket vårt. Utrolig koselig egentlig. Først synes jeg vannet var utrolig kaldt men etter en liten stund så ble det veldig deilig. Jeg og Joakim var nok de som bada mest av oss tror jeg. Mie badet ikke noe. Hun bare vasset, for hun synes vannet var alt for kaldt. Hun hylte bare vi løftet hun opp fordi hun var redd vi skulle ta hun med ut i vannet.
Det er nok det første og kanksje eller mest sannsynelig det siste badet mitt i havet i år. For jeg tviler på at det blir noe mer bading, jeg er ikke så innmari glad i å bade, synes det bør være ganske varmt før jeg bader. Men det var gøy. Har ikke badet i havet på 3 år snart tror jeg. Så Det er ikke noe jeg gjør ofte.
 


Mie og Andrea koser seg med å se på vannet.


Joakim og Karen kjenner på vannet.


Mie og Andrea


Mie måtte dyppe rumpa si litt etter at hun hadde tissa på seg. Da var det godt å pakke seg inn i håndkle etterpå.


Godt i mammas trygge fang når man sitter i vannkanten.


Andrea og Karen trøster Mie etter at hun snublet og slo seg.


Godt med pappas skulder når man er sliten og lei og bare vil hjem og sove.

Har du bada i år?

Hva synes du ?

 

KARNEVAL?

  • 16.07.2013, 23:42

I dag har vi hatt en fin dag. Jeg begynte med å dra til legenog ble sykemeldt enda lenger, Senebetennelsen har "spred" seg fra vestre arm til skulderen og nakken. Så jeg ble sykemeldt i 10 dager til.
Og satt på en ny kur. Så nå håper jeg det slipper taket snart. I natt sov jeg så dårlig fordi nakken gjorde veldig vondt. Fikk beskjed av legen at jeg ikke skulle løfte eller gjøre noen tunge bevegelser. Fikk ikke lov å styre så veldig med vasking og rydding og oppvaskmaskinen var ikke aktuelt. Så stakkars Joakim må stå på. Får ta igjen for at jeg styra da han ble operert sist.

Eller så hadde vi koselig besøk av Line, Victor og mamma i stad, Det ble ikke så lenge siden de skulle videre men det var veldig koselig da. Etter det gikk vi en tur på butikken og kjøpte jordbær, det var mest fordi vi skulle drøye tiden siden Mie var så veldig trøtt i kveld. Heldigvis gikk det veldig greit å drøye tiden, hjelper veldig med to flinke jenter på besøk som underholder hun til hver en tid.
De var så morsomme at de kledde seg ut her i kveld. Så Mie har god underholdning i disse to. I kveld byttet vi også over til at hun skulle sove i reisesengen sin, og det gikk så lett å legge hun.
HUn sovnet på 2 minutter, så håper hun sover litt lengre i morgen:)


Mie og søteste Karen:) 


Her er dem, hehe. Skulle tro vi hadde hatt karneval:) hehe.

Hva har dere gjort i dag?:)

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no