Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

INSTAGRAM

  • 04.08.2013, 23:26

Tenkte å oppdatere dere litt på noen av de siste instagrambildene min. Husker ikke hvilket som var det siste men begynner der jeg tror det var :)

Ronaas93 heter jeg på
Instagram om noen vil
Følge meg.

Hva synes dere?:)

PEPPERKAKEBAKING

  • 18.12.2012, 23:56

Jeg og en venninne av meg har i utrolig mange år hatt som tradisjon at vi har bakt pepperkaker sammen, og vi har gjort det hver eneste år også faktisk i gud vet hvor lang tid. Men for meg er det liksom ikke jul uten at vi har gjort det da. Og det er utrolig koselig. jeg håper det er en tradisjon som vil vare i mange mange år til. Og i og med at jeg har fått samboer og barn har de også for førstegang blitt med i tradisjonene i år, Noe de synes var veldig moro. Hver år er det samme rutine, min mor lager pepperkake deigen og står for stekingen, så hører vi den samme julecden om igjen og omigjen, etter vi har spist litt pepperkakedeig og rullet den ut og laget former og de er stekt så er det frem med melis, nonstopp og konditorfarge. Det er mye av moroa at vi pynter pepperkakene etterpå, gjerne med så mye melis som mulig og med masse nonstop. Jeg elsker p føre tradisjoner videre og håper veldig at den dagen Martine( min bestevenn og hun jeg har denne trasisjonene med)  får seg samboer og barn så kan vi føre denne videre inn i våre familier. 

Ellers så har vi hatt en utrolig fin dag. Jeg har hatt fri i dag, og mangler bare tre vakter til også har jeg ni dager med juleferie. og det skal bli så utrolig deilig. Kjenner jeg virkelig trenger det nå. Skal kose meg masse i jula hjemme med familien min. Vi skal bare bort en natt og ellers bare være hjemme:)
Ellers i dag så bestemte Mie seg for å starte dagen klokken syv, noe hun aldri gjør ellers. Men på min fridag så bestemte hun seg for å gjøre det. Og sove igjen skulle hun ikke før det hadde gått noen timer.
Men vi fikk ihvertfall gjort litt på morgningen da. Og Mie og jeg var så heldige at vi fikk besøk av Evelyn ( en venninne av meg og fadder til Mie), hun hadde med gave til Mie og hun fikk gave av oss og julekort. Også spiste vi litt lunsj sammen. Fikk forresten også to julestjerner av Evelyn, familien hennes driver gartneri så de har julestjerner der. Utrolig moro å få rett fra gartneriet! Ellers var jeg og Mie ute en tur og akte i stad, det synes hun car veldig moro, å bli dratt på akebrettet. 

I morgen har jeg kveldsvakt igjen og skal kose meg med Mie og Joakim hele formiddagen før jobb. Det blir veldig koselig. Før det bare er 3 vakter igjen. før juuuul.


Fineste pepperkakebakeren i hele verden.

Har dere noen tradisjoner dere fører videre?
Har dere bakt pepperkaker i år? 

2. SØNDAG I ADVENT

  • 10.12.2012, 22:36

Så tenner vi to lys i kveld,
to lys for håp og glede.
De står og skinner for seg selv
og oss som er tilstede.
Så tenner vi to lys i kveld,
to lys for håp og glede.

 

Tenn lys !
To lys skal skinne for kjærlighet og tro,
for dem som viser omsorg og alltid bygger bro.
Må fanger få sin frihet og flyktninger et hjem.
Tenn lys for dem som gråter og dem som trøster dem.
Skrevet søndag 09.12.12

SÅ TENNER VI ETT LYS I KVELD....

  • 02.12.2012, 21:58

 

Så tenner vi et lys i kveld
vi tenner det for glede.
Det står og skinner for seg selv
og oss som er tilstede.
Så tenner vi et lys i kveld,
vi tenner det for glede.

 

Tenn lys ! 
Et lys skal brenne for denne lille jord.
Den blanke himmelstjerne, der vi og alle bor.
Må alle dele håpet så gode ting kan skje.
Må jord og himmel møtes. Et lys er tent for det.

Har du tent det første lyset i kveld?

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no