hits

Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

Sånn går nå dagan..

  • 06.06.2018, 02:26

Hallo.

Nå er det en evighet siden sist jeg var her inne og skrev noe som helst. Vinteren har vært veldig lang og tidlig mistet jeg egentlig motivasjonen og energien til det meste. Og da ble bloggen først nedprioritert.
Det tar på og reise langt for å gå på skole, jeg har en reisevei på cirka to timer en vei. Og når det er det mørkeste midt på vinteren så er det ganske hardt og reise hjemmefra når det er som mørkest og komme hjem igjen når det er blitt mørkt igjen. Det og se barna sine veldig lite, jobbe ganske mye siden av skolen. Det tar på. Og det er ganske mange dager jeg har hatt lyst til og gi opp alt sammen. Mange ganger har jeg tenkt at det med skole kanskje ikke er noe for meg. At det med skole ikke er noe jeg mestrer og klarer. Jeg vet nå at jeg burde vært mye bedre forberedt på hvor hardt det faktisk ville bli, for det og ikke gå på skole og bare jobbe i nesten 7 år, forså å skulle sette seg ned igjen og være en student, finne tid til å lese, gjøre innleveringer og arbeidskrav, pugge til prøver. Det er ikke lett, det er beinhardt og krever enormt mye motivasjon. Det hele kom nok som et sjokk på meg, at jeg faktisk måtte stå på så mye selv, at dagene og ukene flyr enormt fort og at døgnet fort får alt for få timer. Det er vanskelig å prioritere å sette seg ned å lese, når man har haugevis med husarbeid som burde gjøres, og man nesten ikke har sett barna sine den siste tiden. Også angrer man enormt når man brått skal prestere på en eksamen og man nesten ikke har fått forberedt seg eller fått lest. 

Men nå er sommeren her, det er over et år siden jeg begynte på skolen. Akkurat nå har jeg bare jobben min og konsentrer meg om, før jeg om noen uker skal ut i siste del av tretermin året. Den tredjeterminen, sommerpraksis. Jeg er veldig spent på denne praksisen, og gelder og gruer meg litt faktisk. Jeg tror det kan bli noen lange uker, da jeg får litt reisevei. Jeg skal i praksis i ås denne sommeren, og praksisen er cirka 6 uker. Og siden av praksis vil det også være noen oppgaver som må gjøres regner jeg med.

Eller er jeg enormt takknemlig for det helt fantastiske været vi har om dagen. Det er helt utrolig deilig. Selv om noen netter har vært enormt varme og søvnen har uteblitt har jeg prøvd å fortelle meg selv mange ganger at man klager ikke på varmen uansett. Man skal være evig takknemlig for det varme været. Lange dager på stranden og stort påfyll av D-vitaminer. Jeg elsker det.

Ellers har det vært 17.mai, hvor Mie gikk i tog for første gang. Enormt flink var hun, hun gikk til og med og bar fanen store deler av toget. Og da kan man ikke bli stoltere nesten som mamma.
Othilie har feiret bursdagen sin, og er nå en stor jente på 3 år som også har sluttet med bleie. Og jeg tror siden hun sluttet at hun har hatt tre uhell eller noe slikt. Enormt flink er hun, og man sprekker jo nesten av stolthet. Nå er det bare noen uker igjen på småbarnsavdelingen, så skal den lille ungen min over på stor avdeling. Det er helt vilt å tenke på, jeg synes jo nettopp hun ble født, også er hun snart ferdig på småbarnsavdelingen.

Det er en liten oppdatering om hvordan ting går og er. Så blogges vi brått igjen. Tør ikke og love noe om når. Det blir nok bare litt spontant. 
I morgen skal jeg forresten noe veldig morsomt. Så følg med, jeg kommer nok med en oppdatering på det om noen dager tenker jeg:)

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no