hits

Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

Godkjent

  • 11.01.2018, 01:01

Jeg har seriøst prøvd å blogge så mange ganger men jeg har blitt avbrutt av noe hele tiden. 
Jeg har begynt å skrive et innlegg om "nyttårsforsetter" men det er ikke ferdig enda, så det kommer om noen dager håper jeg. 
Ellers så er hverdagen i gang for fullt. Skolen er begynt igjen for tre av oss. Othilie fikk 4 dager i barnehagen før hun i helgen ble syk igjen. Så hun har vært hele denne uken, men håper hun kan i barnehagen i dag(torsdag). Siden både jeg og Joakim må på skolen så. Hun har heldigvis blitt veldig flink til å ta medisinen sin og det gjør det litt lettere.

Ellers i dag så hadde vi praktisk test på skolen, og planen min har jo vært å lese både mandagen og tirsdagen. Men jeg har jo ikke fått gjort det med klistermerket mitt hjemme. Othilie blir nemlig slik når hun er syk at hun skal sitte i fanget, sovet sammen og være på meg eller Joakim hele tiden. Og da er det ikke så mye annet man får gjort. Så jeg var sykt usikker når jeg møtte opp på skolen i dag. Det er rart hvordan ting du vanligvis gjør på jobb eller har lært mange ganger blir veldig skummelt med en gang man skal gjøre det foran en sensor og det heter prøve eller test. Jeg trakk intramuskulærinjeksjon og jeg fikk godkjent selvom jeg begynte nesten alle spørsmål med "eehm"

Nå sitter jeg oppe fordi jeg sovnet på sofaen etter at jentene hadde lagt seg, en utrolig dårlig uting jeg har begynt med. Så jeg klarer jo ikke sovne før sent sent på natten og kommer meg da nesten ikke opp på morgningen og er da like trøtt igjen når ettermiddagen/kvelden kommer. Og det er så slitsomt. Så håper jeg snart får snudd om på den trenden. 

I dag var en sånn dag at jeg kunne ønske togturen hjem tok minst 5 timer så jeg bare kunne blitt sittende inne i det varme toget med øynene igjen og høre på musikk. Men togturen har aldri vært kortere.

 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no