hits

Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

Et fantastisk tiltak

  • 31.12.2017, 02:51

Jeg er veldig glad i byen jeg bor i, og kommer fra. Men det er mange avgjørelser og beslutninger de som styrer byen har gjort de siste årene som jeg ikke er fornøyd med. Mye de burde gjort noe med, som de ikke gjør noe mer, det finnes nok ingen byer hvor alle innbyggeren er enige om at alle beslutninger er riktige. I denne byen er det blant annet besluttet en utrolig dum jernbaneløsning. Som vil gjøre trafikkproblemene så enormt mye større enn de allerede er. Vi har deltatt på protester, signert på opprop, stilt opp på møter og vist vår støtte så godt vi kan i mange måneder. Men det ser dessverre ut som det er en tapt kamp. Og jeg er veldig spent på hvordan konsekvensen vil bli for byen med denne løsningen. 

Men, det jeg egentlig skal skrive om, er ikke alle de dårlige avgjørelsene og tiltakene denne byen har gjort. Men alle de gode tiltakene de har gjort. De har blant annet laget en kjempestor og fin lekeplass i sentrum, som det alltid er masse barn på, denne lekeplassen og møteplassen er noe Moss har trengt i veldig mange år. og som drar fler folk til sentrum. Noe som er veldig bra. 
I år har de også kommet med enda en fantastisk ting, for er veldig pent og se på, veldig gøy og som igjen drar folk til sentrum. De har gjort om en av de små parkene våre, el liten egentlig litt "ubrukelig" park om til en fantastisk skøytebane, hvor du kan spille radio, det er pent lys der om kvelden. Og man kan leie skøyter, hjelmer og Slike "dyr" man kan holde seg i for og lære seg å stå på skøyter.

Det er alltid masse mennesker på denne skøytebanen, og det er fantastisk koselig der. Mie elsker å være der og synes det er veldig moro å gå på skøyter der. Så vi har vært der et par ganger, men det blir nok til at vi drar dit mange ganger til denne sesongen.

I romjulen var vi der sammen med Amira, ei venninne av Mie, moren hennes og lillesøstern hennes. Det var en veldig koselig tur, og jentene koste seg kjempemasse. 
Mie som egentlig er litt redd for å prøve nye ting er egentlig ganske tøff på skøyter, hun er også veldig flink til å bare ha gjort det noen få ganger synes jeg. 

Men jeg synes virkelig kommunen skal ha en stor klapp på skulderen for det flotte tiltaket de har gjort med denne skøytebanen og lekeplassen. Det er veldig veldig gode tiltak for å redde det lille som er igjen av sentrum, for for å få folk ut og sosialisert seg.

#skøyter #moss #flotttiltak #tiltak #uteglede #ut #barn #mamma

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no