hits

Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

O´ Jul med din sykdom..

  • 30.12.2017, 05:16

Denne julen har vært akkuratt slik som de fleste andre årene. En av oss har holdt oss stort sett syke hele julen. Det er så typisk familien vår. Stortsett så har det vært jeg som er syk da, men i år var det dessverre Othilie som var og fremdeles er syk. Hun startet med feber natt til bittelillejulaften, og feber har hun hatt hele julen siden. På selveste julaften spiste Othilie en båt av en klementin til middag, hun spiste heller ikke dessert og lå stortsett bare på sofaen og sov. Heldigvis kom hun seg litt til vi skulle åpne pakker. Men når kvelden kom og hun skulle legge seg var hun så varm at selv over en time etter paracett hadde hun over førti i feber. Så da ble det en tur på legevakten da. Ikke der man har lyst til å synke sammen etter en lang dag som julaften. Men crpen var lav og ungen kviknet til av en biltur, så da var det bare hjem og prøve å sove litt da. Resten av julen har vært ganske rolig. Mie sov en natt hos mamma, vi spiste brunsj hos mamma første juledag, også var jeg og Mie en tur i byen på skøytebanen sammen med ei venninne av Mie og mammaen hennes på onsdagen. En utrolig koselig tur. 

Denne helgen skal jeg jobbe, så hos oss blir det ingen stort feiring inn i det nye året. Jeg er veldig spent på hvordan følelse man sitter med når man sitter alene på jobb og ser man går fra det ene året og inn i et nytt år. Eller hvordan det føles og gå på jobb i 2017 og gå hjem igjen i 2018. Det tror jeg kan føles litt spesielt kanskje. Men så lenge jentene er så små og vi ikke hittil har pleid å feire det så stort, så går det nok veldig bra tror jeg. Satser bare på å holde meg unna både omgangssyke og influensa som så mange andre har.

Eller så fikk vi masse fine gaver til jul alle sammen. Litt moro var det at jeg og Joakim hadde tenkte akkurat samme tanke begge to, og ga hverandre time til fotpleie. Det var faktisk ganske moro. Jentene var også veldig fornøyde med alle gavene sine og fikk masse fint begge to. Både store og små pakker.

Hvordan var deres jul?
Fikk dere mange fine pakker?

#jul #pakker #romjul #julesykdom #influensa

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no