hits

Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

Det glemte jeg

  • 14.12.2017, 13:22

Jeg glemte jo helt to punkter på evalueringsinnlegget mitt ser jeg. Som sikkert mange lurer på. Så da skriver jeg om disse to punktene i dette innlegget. 

Flytting:  Jeg skrev jo tidligere i høst om at vi har planer om å flytte oss ut av byen. Men at det ikke var noe hast. Nå har vi så langt enda ikke flyttet. Men vi ser hver eneste dag. Vi har jo også søkt om kommunalt lån i Horten kommune. Og de sa vi mest sannsynlig ville får svar på den søknaden i januar. Så ting har vel egentlig stått litt stille fordi vi venter på dette svaret. Vi har vel tenkte at det bare er stress og skulle flytte først inn i en leieleilighet forså og eventuelt få svar på søknaden og ha mulighet til å flytte igjen. Da blir det vanskeligere med tanke på skoleområde og tilhørighet for Mie og barnehage for Othilie. Så derfor har vi satt det litt på vent. Men vi ser likevel litt hver eneste dag. Men jeg har jo en drøm om at vi eier noe eget om ikke så veldig lang tid. Men om vi ikke får det godkjent denne gangen heller så blir det nok ikke noe før iihvertfall en av oss er ferdig med å studere. Men jeg holder dere oppdaterte når svaret kommer og om hvs utfallet blir da. 


Bilde lånt fra Google.

Vektnedgang:  Kjenner nesten jeg blir sint på meg selv når jeg skriver dette bare. Det funker jo selvsagt ikke dette her. Så jeg må nok bare komme meg til legen igjen og be han henvise meg til overvektsklinikken selvom han ikke synes det var noe lur idé. Men å bare få oppfølging av fastlegen er ikke seriøst nok for meg. Det er for lett å bare avbestille timen over sms. Jeg har heller ikke vært flink nok selv. Jeg overspiser ikke, og jeg beveger meg jo endel. Men problemet mitt er nok heller at klokka fort blir både tolv og ett før jeg spiser første måltid. Også spiser jeg middag igjen noen timer etterpå. Og om kvelden da så raider jeg ofte skapene etter noe. Ikke alltid det er godteri, men bare noe. Og det er jo heller ikke helt bra. Så nei, drømmen om å bli fit er ikke i nærheten av å være realisert enda. Men jeg kjenner faktisk at motivasjonen i meg vokser litt hele tiden, det er alt fra å skulle kjøpe klær, se andre, se bilder, merke kondis, og generelt alle ulempene det fører med seg når man er overvektig da. Livet er jo mye lettere når vekta er lettere også. Så nei, selvom jeg var så optimist og positiv og hadde så tro for noen under siden, så er jeg dessverre på stedet hvil. Jeg har ihvertfall ikke gått opp da. Men ned, det skal jeg en dag. 


Bilde lånt fra Google. 

#vekt #slankern #mamma #flytte ##nedivekt

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no