hits

Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

Dette er kanskje nytt for deg?

  • 11.12.2017, 18:15

Tenkte jeg skulle komme med noen "fun fact" om meg selv til dere. Sikker mye der som er nytt for mange av dere.

♥ Når jeg hører en ny sang jeg liker, må jeg alltid høre den mens jeg leser gjennom lyricsen til sangen noen ganger. Jeg irriterer meg veldig over folk som synger feil tekst på sangene. Jeg må vite hva sangene jeg synger handler om og hva teksten er. Får helt fnatt om ikke jeg finner full lyrics på nettet.

♥ Jeg får ikke ro om ikke sengetøyet jeg legger på har en match. Det må nemlig matche. i farge, mønster og ja, alle putevar og laken må være farger som er hentet fra dynetrekkets mønster. Ganske slitsomt med andre ord å re sengen vår da når vi har totalt åtte puter.

♥ Jeg elsker skyllemiddel. Elsker det. Og når jeg har under 5 flasker igjen begynner jeg å stresse. Det er grusomt. Jeg elsker at det lukter skyllemiddel av klær, og ikke minst sengetøy og håndklær. 

♥ Jeg må ha mye puter i sengen når jeg sover, for jeg må ligge høyt med hode, ha en pute mellom anklene og en mellom knærne. Også må jeg ha en mellom albuene. Jeg sover derfor nesten alltid dårlig når jeg sover borte eller på hotell. Fordi jeg er som et gammelt menneske og må ha det akkurat sånn. følelsen av at knærne eller anklene treffes når jeg ligger på siden er helt uutholdelig. 

♥ Jeg elsker systemer, og orden. Men jeg bor sammen med tre andre som ikke deler denne iteressen med meg. Så jeg klarer ofte ikke opprettholde det.

♥ Jeg er helt avhengig av musikk. Jeg får nesten panikk om jeg må gå, vente, rydde, sitte i bil, på buss eller på tog uten musikk på ørene. Musikk er også som terapi for meg. Er jeg lei meg, har jeg egen spilleliste for det, jeg har egen "happy" liste, egen lekse liste, egen juleliste og en blanding av hva som er på topp. 

♥ Jeg er ekstrem følsom, det er nesten et handycap. I alvorlige samtaler jeg har gruet meg til, så kan jeg begynne å gråte uten at det er noe å gråte for. Skal jeg til legen med barna mine, så kan jeg begynne å gråte når jeg skal fortelle hva som feiler de. Selvom jeg vet at det ikke er noe alvorlig. 

♥ Jeg hater å snakke i telefon, utenom med de jeg kjenner veldig godt da. Mamma kan jeg snakke med i telefon i timesvis faktisk. Og jeg gjør veldig ofte husarbeid mye mer effektivt hvis jeg snakker med mamma på telefon. Eller så tar jeg aldri telefon om et ukjent nummer ringer, da venter jeg til de kommer til svarer også må jeg søke opp nummeret først. Jeg hater også å ringe offentlige ting, som lege, bank osv osv. 

♥ Da jeg var yngre, altså før jeg ble gravid. Hadde jeg en tvangstanke som sa at jeg måtte løpe/jogge en bestemt rundt hver kveld før jeg la meg. Om jeg ikke gjorde dette så fikk jeg nesten ikke sove. Jeg savner denne tvangstanken veldig faktisk. Det hadde vært godt for kroppen min å måtte løpe eller jogge en times tid hver kveld.

♥ Jeg har ikke serfikat. Jeg synes det er kjempeskummelt å kjøre bil, og tanken på ansvaret det medbringer skremmer meg enda mer. Samtidig så kjenner jeg så ofte behovet for å kunne tatt bilen og kjørt avgårde på egenhånd. Men det er skummelt og jeg føler meg fortsatt ikke helt klar for det ansvaret. 

♥ Jeg har hatt samme bestevenninne siden jeg var knappe tre år gammel. Og ingen vil noengang kunne erstatte plassen hennes i livet mitt. Selvom vi er voksne og ikke ser hverandre hver dag lenger, så er det alltid en enorm glede å se hun og være sammen med hun. Hun er som en søster og bestevenn i ett. 

♥ Jeg sa før jeg ble forlovet, at om jeg skulle forlove meg så måtte det være et bryllup innen ett år. Men det er jeg som ikke ønsker å gifte meg enda, fordi jeg vil gå ned minst førti kilo før jeg skal ta brudebilder. Orker ikke tanken på å se bilder fra den store dagen om mange år og gråte over vekta jeg hadde. 

♥ Hvis jeg kunne levd en periode av livet mitt på nytt, ville jeg levd om igjen de tre årene jeg gikk på ungdomsskolen. Det var en av de beste periodene i livet mitt tror jeg. 

♥ Jeg hater at det ringer på døra når jeg ikke venter besøk. Da må jeg alltid kikke lenge i kikkehullet på døra først. og forsikre meg om hvem det er. En gang da Othilie var liten, ventet jeg besøk av mamma. Så mens jeg satt å ammet ringte det på. Jeg fikk bare i truse, en singlet og ammet. Så jeg åpnet opp døren fordi jeg trodde det bare var mamma, men da jeg åpnet var det en fra kommunen som skulle skifte vannmåler på badet. Så der stod jeg med en pupp ute og han skulle inn i skapet på badet som var helt smekkfullt av rot. Aldri åpnet døra etterpå uten å se i kikkehullet. 

♥ Jeg utsetter alltid ting til jeg må. Utrolig dårlig egenskap. Men jeg er nok bare alt for lat til å gjøre noe med det. Jeg angrer alltid på at jeg ikke begynte før, eller på at jeg ikke gjorde det før. 

♥ Jeg har forbi mot spy, jeg takler det veldig dårlig. Både i forbindelse med jobb og i forbindelse med barna mine. Om de spyr må alltid Joakim ta det. Jeg klarer det ikke uten å spy selv. Det er det aller værste jeg kan tenke meg å vaske.

♥ Jeg har ofte alltid hatt fler guttevenner enn jentevenner, fordi jeg synes gutter er mye mindre drama enn jenter. 

♥ Jeg er ikke glad i å feste, og har aldri vært det. Prøvde meg på noen fester det første året på vidregående. Men det er bare ikke noe for meg. Jeg vil heller ligge på sofaen og kose meg hjemme. Jeg kan kose meg veldig i mitt eget selskap.

♥ Jeg liker ikke filmer eller serier som er urealistiske.

♥ Jeg gir ofte veldig mye av meg selv, og blir veldig lett skuffet når jeg ikke får like mye tilbake. 

♥ Mine topp fem på spillelisten min på spotify nå er:
    ♦ Ment to be av Bebe Rexha
    ♦ I Miss you av Clean Bandit
    ♦ Only human av Joakim Lundell og Sophie Elise
    ♦ Lonely Together av Avicii
    ♦ Let you down av NF

Hva synes dere? 
Noen som lærte noe nytt?
 

#mamma #visstedu #fakta #Barn #student

 

1 Kommentar

Tonje

11.12.2017 kl. 18:21
Her var det mye jeg ikke visste. Kjenner meg godt igjen når det gjelder å prate i telefonen :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no