hits

Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

Alt for snøen

  • 28.11.2017, 00:38

Nå er det snart jul igjen, og hvert eneste år bruker jeg ganske mye tid på å planlegge bildene til julekortene. Så langt har vi faktisk aldri tatt bilder til dette mens det har vært snø. I år kom jeg på en ide og hvordan jeg ville bilde skulle være. Jeg manglet bare en genser og lue til Mie, samt en gammel rattkjelke og snø. Genseren fikk vi til slutt tak i, rattkjelke fikk jeg kjøpt på finn. Men snø så det ikke ut som vi skulle klare å finne i nærmiljøet. Jeg googlet og spurt rundt, men det var nok ikke å finne. Så natt til søndag brå bestemte jeg og Joakim oss for å kjøre en tur opp på fjellet på en dagstur, det er ca tre timer å kjøre en vei. Vi dro hjemmefra rundt klokken halv åtte, en halvtime etter planen. På veien plukket vi opp Andrea, Joakim sin kusine, som jeg hadde spurt samme natt om ville være med siden hun er så flink med bilder. Og det ville hun heldigvis! 
Nå vi var kommet oss gjennom Oslo ca så vi på vg at de advarte, for det var farlig føre. Veldig glatt, underkjølt regn og de anbefalte at man lot bilen stå hjemme. Da var jo vi allerede godt avsted, så vi tok det bare veldig veldig rolig videre derifra. 

Vi kom oss jo frem, hele alle sammen. Brukte nok en del lenger tid enn vi vanligvis gjør på den samme strekningen, men det viktigste er jo likevell å faktisk komme frem til slutt da. Vi dro rett opp på fjellet og begynte å ta bilder med en gang. Før Othilie ble for trøtt.

Å ta bilder av ei på seks år og ei på to og et halvt år er som å ta bilder av biler i høy fart eller som å prøve få et snøfnugg til å posere. Egentlig nesten helt umulig. Når man får den ene til å samarbeide så gjør den andre noe helt annet. Når en ser i kamera og smiler, så peller den andre nese eller ser i bakken. Og når begge ser i kamera nesten på likt flytter den enes seg ut av fokus på kamera. Men alt i alt så ble bildene veldig fine, det ble veldig mange fine bilder og det var ikke bare bare å velge bilde til julekort og kalender når man skal velge mellom to hundre og femti bilder. 

Etter fjellturen dro vi ned til svigerforeldrene mine som bor rett nedenfor, også spiste vi middag der før vi dro hjemover igjen. Jentene sovnet begge to i bilen på vei hjem så de bar vi bare over i sengene sine når vi kom hjem. 
Vi merket nok begge to, at selvom det egentlig er noe problem å kjøre opp og ned samme dagen, så er det ikke så veldig kult når været ikke er helt samarbeidsvillig. Men vi kom oss jammen med trygt hjem igjen også. 

#jul #julekort #advent #snø #Mamma #barn #søte

 

1 Kommentar

Hanne Line

30.11.2017 kl. 21:30
Så fine bilder, kjempe koselige!

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no