Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

Det gir meg ikke noe

  • 18.11.2017, 05:06

Det er blitt ett lite opphold fra bloggen visstnok. Noen ganger så mister jeg bare all skriveglede. Finner ingen ord å skrive ned. Men jeg tenkte jeg skulle prøve å skrive noen ord til dere nå. For nå sitter jeg på nattevakt. Den første vakten denne helgen. Og siden jeg akkurat nå er begynt på de hardeste siste timene av vakten så kan jeg jo skrive litt til dere. 

Jeg har så lenge jeg kan husket gledet meg så enormt til jul. Jeg elsker egentlig desember og jul. Jeg har vært hun som har pleid å lage kalender til jentene i fra juli, og ofte var den helt ferdig allerede i oktober. I år får ikke jentene pakkekalender. Jeg har rett og slett ikke orket tanken. Hvert år begynner det ofte å klø i fingrene i november når den første julepynten kommer frem i butikkene og jeg kan nesten ikke vente med å finne frem min egen julepynt og pynte opp stuen. 
I år gruer jeg meg nesten. Jeg nesten gruer meg til å måtte hente frem eskene. Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke gleder meg over det i år. 
Samtidig så føler jeg at jeg må, at jeg må pynte litt for jentenes skyld. For jeg vil jo at julen skal være noe fint for dem. Jeg vil jo at de skal kjenne på det fantastiske følelsen av å legge seg den ene kvelden og stå opp dagen etter til julepyntet stue. Til røde julegardiner, til røde puter i sofaen og til stjerner i vinduene. 

Men det bare gir ikke mer-småk i år, og jeg kan ikke skjønne det. Jeg har alltid sett sånn frem til denne tiden av året. Jeg bare kjenner bare at tanken på jul ikke gir meg noe i år. Slik det alltid har gjort. Men for jentenes skyld skal de i år også få kalender, riktignok ikke en godt gjennomtenkt pakkekalender, men de får kalendere av fler andre slag som kan slå minst like godt ann tenker jeg. Men en magisk jul skal jeg nok skape på jentene selvom jeg ikke føler en eneste en liten god følelse rundt jul enda. 

#jul #stemning # desember #snartjul #mamma 

1 Kommentar

Jorunn

18.11.2017 kl. 15:00
Lenge til jul enda, selv om tiden går fort, så ikke stress. Vi legger lista alt for høyt og stresser for mye for det perfekte, og resultatet er at vi sliter oss helt ut. Jentene din blir helt sikkert fornøyd med den jula du/dere steller i stand uansett.🎅🏻🤶🎄🌟 Ønsker dere ei fin førjuls tid.

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits