Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

Enhjørningbursdag

  • 07.11.2017, 22:09

 

Forrige helg hadde vi endelig tid til å feire bursdagen til Mie. Noe hun hadde gledet seg til veldig lenge. Jeg tror nok hun selv var veldig fornøyd ihvertfall. Og det er det aller viktigste. Vi feiret bursdagen i barnehagen der jentene har gått og Othilie enda går. Veldig kjekt når vi selv ikke har så veldig stor plass hjemme. Og veldig deilig å slippe at man må rydde så mye hjemme selv. Da blir det ofte til at man setter seg litt tid og glemmer det liksom eller utsetter det litt.

Tema for året bursdag var Enhjørninger. Mie elsker enhjørninger. Så da måtte jo det blir tema da. Alle jentene fikk hver sin pose når de kom med to sjokoladehjerter i og et helt eget enhjørninghorn. Dessverre var det litt dårlig kvalitet på de, men sånn er det når jeg hadde handlet nesten alt på wish. Tallerknene jeg skulle bruke kom heller ikke i tide, så jeg måtte kjøpe nye på staples. Men det gikk bra det også.

Etter litt pølser, litt kaker og pakkeåpning så gikk vi ned i gymsalen i barnehagen hvor vi hadde hengt opp en piñata og det var veldig moro synes de. Jeg sa jo før de fikk hull på den at ingen fikk ta med seg mer godteri enn de klarte å bære i en hånd. Men det tror jeg ingen av de hørte på faktisk. For alle jentene dro frem skjørtet på kjolen og fylte det med godteri så det ble ikke bare en håndfull på hver men mer enn som så.

Det var litt av en jobb da og få ryddet opp alt etter de etterpå. For de hadde jo vært i alle rom i hele barnehagen tror jeg. Så det var litt av en jobb skal jeg si dere. Men sånn er det vel når man slipper femten jenter på fem til seks år løst i en barnehage. 

Kakene ble ikke helt som vi hadde tenkt, men Mie var veldig fornøyd og synes de var fine så da var det nok vellykket likevell tenker jeg. 

Etter barnebusrdagen var det en ny runde med voksen bursdag, så da rev vi bare av papirduken pg papptallerknene og la på nytt. Vat veldig deilig å slippe å stresse hjem for å ordne der. Så det ble en suksess. Men likevell er jeg glad det ikke er mer bursdag før i mai. For det tar på. 

 

#barnebursdag #bursdag #barn #mamma #enhjørning #kake

3 Kommentarer

julietalivstil

07.11.2017 kl. 22:36
så herlige bilder:)

Ronja Åsen

07.11.2017 kl. 22:49
julietalivstil: Takk :)

wenchepia

08.11.2017 kl. 07:27
Såå mye fint:))) enhjørningbursdag så helt knall ut:)))

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits