Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

Venter på resultat

  • 03.11.2017, 12:55

I går hadde jeg anatomi prøven igjen på nytt. Jeg skal innrømme at jeg denne gangen var mye bedre forberedt. Jeg hadde ikke lest så veldig mye sist men denne gangen har jeg lest endel. Likevel så har jeg faktisk ingen god magefølelse. Jeg synes de første åtte spørsmålene gikk veldig raskt og enkelt og jeg var helt sikker på svaret på alle de. Men så ble det verre utover i prøven og jeg mistet egentlig mer og mer motet. Nå vente jeg bare på svar på hvordan det egentlig har gått. 
Skal få svar enten i dag eller ikke før på mandag. Og jeg kjenner at jeg ikke orker helt å gå helgen i møte og ikke ane om jeg skal fortsette å lese hardt for å ikke få helt angst før eksamen i desember eller om jeg bare skal la det ligge litt siden jeg da ikke kan ta eksamen før i april. Men jeg håper jo selvsagt at det gikk bra denne gangen. Hadde vært deilig å kunne få unna anatomien nå. 

Det er rett og slett mye hardere å studere, jobbe, vare mamma, og holde orden på alt fra klær, klesvask, rydding, middag, handling osv samtidig. Jeg er ikke flink nok til å sette meg nes og lese, det er ikke en vane. det er jo veldig mange år siden jeg gikk på skolen og jeg tror nok det er noe av problemet at jeg synes det er vanskelig å finne tiden. Eller gidde og finne tiden til det. For det er krevende og lete frem bøkene. Samtidig legge jeg meg så ofte om kvelden etter en fri dag og har vondt i magen fordi jeg ikke har vært flink nok til å gjøre skole arbeid. Men det er rart hvor gøy det er å rydde et skap eller vaske dusjen når man vet man egentlig burde lest og gjort skole ting. Og ikke minst hvor mange unnskyldninger man finner for å gjøre noe annet da. Nei huff. Det er bare en ting jeg kan gjøre med det og det er å planlegge og sette av tid. Da blir det også lettere å lære seg litt og litt. og ikke et helt pensum på tre dager. 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits