Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

Sykepleierstudent på ekte

  • 29.10.2017, 01:32

På skolen i går hadde vi det vi kaller for øvningspost. Dette er nok noe av det jeg liker best på skolen fordi det er praktisk og ikke bare teoretisk læring. Så langt har jo mye av det vi har gjort vært ting jeg som helsefagarbeider allerede kan og praktiserer veldig ofte i jobben min og lærte da jeg gikk på skolen også. Som å re senger, stell, både på bad og i seng, og tannpuss og diverse andre ting. Det skader jo ikke med en lite oppfriskning men mye av det blir nesten litt " dumt" at vi skal måtte gjøre når vi har gjort dette så mange ganger tidligere og faktisk har et fagbrev på området. 

Men på skolen i går gjorde vi noe som gjorde at jeg endelig følte meg som en sykepleierstudent på ekte. Vi skulle få lov å sette sprøyter, både på pute og ikke minst på hverandre. Jeg hadde nok gruet meg mye til den biten med å stikke på hverandre. Men det gikk jo så utrolig fint og det var veldig moro å endelig føle at vi gjorde noe som var litt mer sykepleier-rettet utenfor det området vi vanligvis jobber. Vi satte subkutan injeksjon. Vi satte 0,3 ml saltvann. Men det er ofte på denne måten man setter insulin, Klexane og andre små medisin doser. Ofte gjøres dette i magen eller lår, men også overarmen og det var der vi prøvde oss på å stikke. Veldig spennende og jeg gleder meg veldig til vi skal gjøre mer av de typiske sykepleier oppgavene som dette. Det er jo det som er det virkelig spennende. 

Men det koseligste med hele skoledagen var nesten det at vi var så mange tre-tretermin som spiste lunsj sammen, og det har jeg virkelig savnet altså at vi ser hverandre på skolen. Eneste negative med å ha så koselige lunsjer er jo det at tiden går så alt for fort. Så lunsjen løp jo nesten bare vekk fra oss. 

#student #sykepleier #sprøyter #gøy #mamma 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits