Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -
 • DIY
 • Gave til en som har alt

  • 18.10.2017, 09:33

  Grunnen til at vi var i Trondheim i helgen var fordi min svigerfar nettopp har fylt femti år og siden han ikke ønsket noe stort selskap ville han heller be med seg barn, svigerbarn og barnebarn på tur. Noe som selvsagt er veldig hyggelig. Så vi var så heldige at vi fikk alt spandert av opphold og reise. 
  Men når man blir femti år, eller når man fyller år generelt, men spesielt når man er voksen, etablert og tjener egen penger så har man som regel det meste. Og det er da vanskelig å finne på gaver til voksne. Spesielt når det er en gjeng med studenter som skal spleise på gave. Så kan det ikke være for dyrt og det er jo ikke noe moro å bare pakke inn noe for å pakke inn noe heller. Så da måtte vi prøve å være kreative.

  Jeg hadde for en god stund siden funnet et bilde av et kort på facebook som jeg sendte til Joakim, han hadde videre sendt det til sine søstre. Og vi ble enige om at et slikt skulle vi lage, bare av vår egen versjon da. Og det falt i smak hos bursdagsbarnet tror jeg. 
  Vi kjøpte inn det vi trengte på rema, nille, mix og ark. Og diktet utifra det vi fikk kjøpt av godteri og sjokolade. Så her kan dere se resultatet. Kanskje en idé til noen du vet fyller år snart og som har alt?

  0 Kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  Om meg

  Ronja Åsen

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits