Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

For første gang

  • 17.10.2017, 19:05

Denne helgen var vi på tur til Trondheim. Vi fløy dit på fredag morgen og reiste hjem igjen på søndag. Jeg hadde egentlig tenkt til å blogge mens vi var der. Men det ble det ikke noen tid til, eller jeg orket ikke å koble meg til nettet på hotellet der er vel mer riktig å si.
Men, en ting er helt sikkert og det er at det er rimelig slitsomt å reise sånn med barn. Vi valgte å reise kollektivt hele veien og jeg tror nok at hvis vi skal ut og fly en annen gang så velger vi nok å kjøre bilen vår eller får noen til å kjøre oss. 

Vi stod opp veldig tidlig, tok bussen til toget, og toget til Oslo, der måtte vi bytte tog før vi kom oss til flyplassen hvor vi da skulle sjekke inn bagasje og sende den. Og siden vi hadde med vogn så kunne ikke alt leveres sammen heller. Så noe skulle hit og noe annet dit. Så jah, vi var utslitte nesten før vi kom oss inn gjennom sikkerhetskontrollen. Heldigvis låner de ut vogner på flyplassen og det var enda godt. 

Mie har lenge gruet seg veldig til å fly, hun er ikke så veldig glad i nye ting og var helt sikker på at dette var veldig farlig. Mie føy sist da hun var fire måneder så det ble jo på en måte som første gang for begge jentene. Og uansett hvor mange videoer og diverse vi har sett av flyvninger og hvor mye vi har prøvd å berolige hun, så har hun ikke vært spesielt fortrolig med at dette kom til å gå bra. Så hun lagde et drama uten like på vei inn på flyet og hun måtte nærmest tvinges inn dit. Noe som lagde mye oppstyr. Men hun roet seg heldigvis ned før vi tok av og da synes hun det bare veldig gøy. Skal også sies at flyvertinnene på flyet var helt supre og roet Mie godt ned. Så hjemover gikk det helt supert med flyvingen. 

 

I Trondheim har vi vært på Pirbadet, vi har vært ute i byen, sett Nidarosdomen og vi har sett på Bybrua. Vi var også hjemme hos Johanne, jentenes tante og så hvor hun bodde. Hun studere i Trondheim. Hotellet vi sov på var veldig fint, selvom sengene ikke var så veldig gode da. Jeg sov ikke så godt. Så det var helt fantastisk å sove i sin egen seng når jeg kom hjem. 

På kveldene var vi ute og spiste og koste oss med det. Og ellers tok vi der ganske med ro. En helg går jo veldig fort og man har liksom bare en hel dag og da rekker man ikke så mye. Så vi skulle jo ønske vi hadde hatt mer tid. Det hadde gjort seg med en natt til slik at man i det minste fikk to hele dager, da rekker man mye mer. Men alt i alt så koste vi oss veldig. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

3 Kommentarer

julietalivstil

17.10.2017 kl. 20:15
Så herlige bilder:)

Jorunn

18.10.2017 kl. 06:53
Snille broder'n som spanderte tur på dere alle. Koselig og godt med ei helg med full oppvartning, selv om jeg skjønner at selve reisa sikkert ble slitsom. Gode minner for stor og liten detta <3

Ronja Åsen

18.10.2017 kl. 09:32
Jorunn: Det gikk jo heldigvis veldig fint på vei hjem igjen. Så turen var virkelig verdt det!:) Bare vi som aldri har reist slik med barn før og da blir det fort veldig mye mer slitsomt :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits