Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

Vi flytter

  • 11.09.2017, 20:37

Jeg og Joakim har lenge snakket om at vi må finne oss et annet sted å bo. Vi trenger sårt mer plass og det har vi trengt en stund. men vi er ikke så heldige når det gjelder dette. I tidlig våres var vi på visning like ved skolen der Mie har begynt. Vi snakker rett over veien. Huset vi så på var en tomannbolig og det hadde godt med plass og var helt midt i blinken for hva vi så etter. Vi var så sikre på at vi skulle få flytte dit og i hode mitt hadde jeg nesten innredet alle rom allerede. Men så heldig kunne vi jo ikke være. Så vi fikk ikke denne leiligheten selvom det virket veldig sånn når vi var der. Og det verste er at jeg hver eneste gang vi skal til skolen så må vi forbi dette huset. Og jeg synes det er like kjipt og stikker liksom litt i magen hver eneste gang. For hadde vi bodd der er det så utrolig mye som hadde vært enklere på veldig mange plan. 


Men, ja, vi flytter uansett vi. Og etter å ha sett litt rundt her i Moss og etter å nå han pendlet en stund så har vi funnet ut at for oss er det nok lettest å flytte oss ut av byen. Vi tenker nemlig å flytte oss til Horten. Vi har så langt sendt inn en søknad på husbank lån der, men siden de har brukt opp sin kvote for i år så må vi i såfall vente med å kunne kjøpe noe før i begynnelsen av neste år hvis vi få godkjent den søknaden. Men han jeg snakket med på telefon på boligkontoret i Horten hadde tro på at vi skulle få gjennom den søknaden med positivt svar. Så da krysser vi bare fingrene for at vi skal ha litt hell og lykke med oss der. Det har vi nemlig ikke hatt i det siste. 

Vi har allerede vært på en visning i Horten på noe vi trodde var midt i blinken, men der var det innmari mye lureri og veldig useriøse utleiere så vi rygget bare pent ut igjen og stakk raskt fra stedet. Inntrykket var egentlig at vi ønsket å komme ut ut av huset før vi var kommet gjennom de første rommere allerede og det lover jo ofte veldig dårlig. Men hver eneste dag titter jeg på finn. Så vi håper at vi innen et år skal ha funnet oss en finn plass i Horten hvor vi kan bo i mange år fremover. 


 

3 Kommentarer

11.09.2017 kl. 21:03
Lykke til med husjakten, og ikke gi opp, for det ordner seg nok til slutt. Jeg tror at alt som skjer har en mening, så da var ikke huset/leiligheten i Moss ment for dere.

Ronja Åsen

11.09.2017 kl. 21:06
Anonym: håper det stemmer :D

Jorunn

12.09.2017 kl. 16:46
Var ikke meningen å være anonym, så jeg vet ikke helt hvorfor det ble det.... Lykke til i alle fall.:-)

Hilsen fra Jorunn

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits