Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

Super lørdag

  • 09.09.2017, 20:17

Denne lørdagen har vært helt super. Den fineste lørdagen på veldig lenge faktisk. Jeg og jentene fikk besøk av Martine, min bestevenn gjennom alle år. Hun kom til oss rundt klokken elleve. Othilie skulle prøve å sove litt før vi skulle se hva vi fant på. Mens Othilie sov, eller lå i sengen og sang i et par timer. Så koste vi andre oss litt med kjeks, druer og ipaden. Og ikke minst skravlet og koste oss skikkelig. 
Så bestemte vi oss for å ta en tur til byen, og siden Martine egentlig hadde en avtale med lillesøstern sin senere på dagen fant vi heller ut at vi tok med oss hun ned til byen også. Så vi tok bussen til byen sammen alle sammen. Tittet litt på senteret før vi kjøpte oss litt mat, og tok det med oss opp på lekeplassen og satt der og spiste. Mie fant så godt tonen med Josefine som er lillesøstern til Martine. Josefine er ca seks år eldre enn Mie så Mie synes det var veldig stas når hun hadde lyst til å leke med hun. Etter å ha lekt litt fant vi ut at vi skulle kjøpe oss en is og kose oss litt mer før vi dro hjem. 

Selvom jeg og Martine ikke sees så veldig ofte lenger, og selvom vi ikke snakker hver dag. Så er hun et av de desidert aller beste menenskene jeg vet om. Jeg er så glad for å ha hun i livet mitt. Hun er så fantastisk. Og når vi møtes er det som om vi har vært sammen hver eneste dag den siste tiden. Praten går alltid så naturlig, Lattern sitter alltid løst, vi tuller og spøker og er så naturlige sammen. I tillegg er hun så god med Mie og Othilie, som en skikkelig kul tante for de og jentene digger Martine. 

Nå skal jentene i seng begge to, så skal jeg og Joakim kose oss med en film og noe godteri. Joakim har vært på jobb i dag, men skal heldigvis ikke på jobb før i morgenkveld igjen. Før enda en ny uke begynner igjen, men skole og jobb og alt. 
Håper dere alle får en fin lørdagskveld. 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits