Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

En like god sykepleier

  • 27.08.2017, 14:48

Jeg har jo helt glemt å fortelle dere det at jeg nå har fått svar på begge eksamenen mine.
Så nå er både norsken og matten bestått og det er så utrolig deilig. Når jeg fikk svar på dette følte jeg endelig at jeg virkelig kunne føle meg som en skikkelig student. Jeg var jo heletiden så enormt redd for å begynne på studiene og ikke klare å bestå spesielt matteeksamen. Og at jeg da måtte slutte på studie. Det hadde vært så enormt nedtur om jeg ikke hadde fått fullføre. Men nå er jeg helt inne og det er helt fantastisk. Så lettende og godt.Men, jeg må jo si at jeg har vurdert fler ganger den siste uken om jeg har tatt med vann over hode og om jeg vil klare å lære meg alt det jeg skal til eksamen i desember. For enkelte dager er det veldig vanskelig å finne motivasjon finne konsentrasjon og faktisk klare å forstå hva foreleseren sier.
I desember skal vi ha anatomi eksamen og vi skal faktisk ha hele atten kapitler, det er omtrent halve boken vi skal kunne. Og det er veldig mange latinske ord vi skal kunne. Men det gjelder å bare pugge og pugge og virkelig lese.

Jeg har så enormt lyst til å få til dette. Både fordi det er så enormt mange som ikke trodde jeg skulle nå så langt. Og fordi at det er så enormt mange som mener at det er for tungt for helsefagarbeidere og gå denne veien inn på sykepleien og droppe å ta påbygg. De har jeg lyst til å bevise for at dette klarer jeg som helsefagarbeider veldig bra. Og at jeg kan bli en like god sykepleier som en som kommer rett fra videregående og inn på høyskolen. 

 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits