Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

Det motivere meg

  • 24.08.2017, 12:13

Mange har spurt meg spørsmålet om hva som motivere meg til å klare studie jeg har begynt på. Mange lurer på hva som driver meg til å få det til.
Dette har jeg nå tenkt på noen dager, kanskje spesielt i dag hvor jeg har hatt min første skoledag som sykepleierstudent. For hva er det egentlig som skal gi meg nok motivasjon til å komme meg opp tidlig hver morgen? Hva skal motivere meg til å pendle så langt hver skoledag? Hva skal motivere meg til å holde ut og komme meg gjennom det hver dag? Hva skal motivere meg til å holde konsentrasjonen i de verste leseperiodene?Drømmen om å bli sykepleier skal jo selvsagt motivere meg, drømmen om en spennende hverdag som sykepleier, drømmen om mer kunnskap, drømmen om en givende jobb hvor jeg kan hjelpe mennesker i mange forskjellige situasjoner, både gode og dårlige. Det motivere jo at jeg har en mulighet til å gjøre en forskjell, en forskjell for de som har det vondt, de som er i sårbare situasjoner. Det motiverer å ha en jobb hvor du kan gå hjem fra jobb og vite at? i dag reddet jeg et liv? eller? i dag holdt jeg en hånd, og ga noen trygghet i livet siste time?. Det er så mye givende med å være sykepleier, det er så mye givende ved å jobbe med mennesker.

Men, det som motiverer meg aller mest er alle som mente jeg ikke kunne, alle som mente jeg ikke kom til å få til, alle som mente jeg ikke ville bli noe. Alle som mente at jeg ikke hadde noen muligheter lenger. Alle de som dømte meg når jeg ble mor som attenåring. Alle de som snakket stygt om meg, alle som bare har ventet på å se meg feile. De motivere meg. Det er de jeg skal tenke på alle de gangene jeg synes det er tungt. Jeg skal tenke på dem og vise at jeg faktisk er kommet langt, mye lenger enn mange av de som dømte meg og min fremtid. 

 

 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits