Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

Hva har jeg oppnådd?

  • 20.08.2017, 21:06

Noen ganger tenker jeg at jeg egentlig ikke kommer noen vei med bloggen min. Det er jo veldig lite kommentarer som kommer inn. Leser tallene er heller ikke de høyeste. Jeg blogger jo egentlig bare for nære venner og familie. Jeg blogger jo heller ikke så veldig spennende, eller så veldig ofte. Noen ganger så lurer jeg på om det gir meg noe eller gir andre noe i det hele tatt.

Men så kom jeg til å bruke litt tid på å tenke på hva jeg egentlig har oppnådd med bloggen min, hva har den gitt meg. Hva har jeg utrettet eller fått til med denne bloggen? Det var da det slo meg hvor mange ganger jeg egentlig er blitt kontaktet fordi noen har lest bloggen min.
Jeg har vært på en nettavis, jeg har vært i lokalavisen, jeg har vært på? God morgen Norge? og jeg har blitt intervjuet på radio, alle gangene har de som har kontaktet meg fortalt at de har funnet meg gjennom bloggen min. Og det betyr jo at noe har jeg jo nådd frem med. 

Så jeg må jo si det da, at selv om jeg ikke får så veldig mange kommentarer, selv om jeg ikke har så veldig høye lesertall og selv om jeg ikke tjener noen penger på denne bloggen, så er den god nok til at den vekker interesse hos flere. For hvis ikke så hadde de nok ikke kontaktet meg fordi de har funnet bloggen min vil jeg tro. 

Link til "intervjuet" på klikk.no HER
Link til "intervjuet" i lokalavisa HER
Har desverre ikke link til innslaget fra God morgen Norge, men datoen jeg var der var 23.02.2013, så kanskje man kan finne det på Sumo. 
også ligger link til radiointervjuet i forrige innlegg. 


Fra den dagen jeg var på tv.

Det er selvsagt veldig mange som kommer mye mer frem med bloggen sin enn meg, og mange som oppnår mye mye mer enn hva jeg noengang kommer til å oppnå. Men jeg er jo likevel litt imponert over hva jeg allikevel har oppnådd med min lille blogg. 

3 Kommentarer

Jorunn

21.08.2017 kl. 17:56
Fint at du skriver blogg og oppdaterer oss om jentene og familien din. Ellers må en jo vurdere hvor mye tid en skal bruke på blogging i en travel hverdag, og hvor mye en får igjen for det selv. Regner med at du fremover vil få mindre tid til blogging, men det er gøy å følge deg. Lykke til med studiene:-)

Ronja Åsen

24.08.2017 kl. 12:42
Jorunn: Ja, bloggingen blir nok litt nedprioritert tenker jeg, det er jo endel annet jeg må jobbe meg og forberede meg hver dag før forelsninger osv. Så det blir ikke mye tid her.

Torunn

23.08.2017 kl. 10:58
Du er så flink Ronja, mamma, kjæreste,student, datter, venninne og så mye mer. Stolt av deg

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits