Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

Eksamensresultat og første forelesning

  • 17.08.2017, 19:16

I går midt under middagen så jeg i gruppe-chatten fra sommerkurset at det var kommet ut resultater på matteeksamen. Selvsagt var jeg enormt spent. Men måtte bare inn og virkelig sjekke med en gang hvordan det hadde gått. 
Som jeg tidligere har fortalt så har jeg jo ikke hatt noen spesiell tro på meg selv angående denne eksamen, og egentlig tenkte at den klarer jeg nok ikke. Og selvom Joakim fikk se på besvarelsen min og eksamen og han mente at joda, dette kommer du til å bestå, så hadde jeg ikke helt troa. Eller jeg turte kanskje ikke å ha helt troa, fordi jeg var så redd for å så oppdage at den ikke var bestått. 
Men så logget jeg inn da, med en skyhøy puls og sykt nervøs, men, svaret var positivt, og jeg bestod faktisk matteeksamen på første forsøk, og det er rett og slett så enormt befriende og deilig. Jeg får virkelig ikke sagt det nok hvor sykt digg det er. Hvor lettende og motiverende det er. Nå mangler jeg bare svar på norskeksamen, og jeg håper virkelig det kommer ganske snart. Sånn at jeg endelig kan begynne å føle meg hundre-prosent som en sykepleierstudent. 

Ellers så har jeg vært på min aller første forelesning i dag. Vi hadde om blodet og det var faktisk veldig spennende. Jeg merket også at fordelen ved å være helsefagarbeider i bunn kom frem da. For det vi lærte om blodet på skolen for rundt åtte år siden kom plutselig frem igjen i hode mitt. Slev om vi nå går mye dypere inn i det enn jeg har lært før. Men jeg synes det var spennende og gleder meg faktisk allerede til neste forelesning. 
I går bestilte jeg også alle bøkene jeg trenger for studie også, var ikke akkurat billig kan man si, men de kommer jo til nytte da. Nå mangler jeg bare litt kladdebøker så er jeg helt klar til semesteret. 


 

3 Kommentarer

Torunn

17.08.2017 kl. 19:35
Gratulerer du er helt rå 👍

Ronja Åsen

17.08.2017 kl. 19:35
Torunn: Takk mamsen??

Torunn

17.08.2017 kl. 19:41
Torunn er mamsen din vettu, å så stolt av deg

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits