Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

To dager igjen

  • 09.08.2017, 15:44

Så er vi allerede halvveis inn i onsdagen. Herregud, det er litt under to døgn igjen til eksamen, er vel egentlig ikke det engang. Og akkurat nå føler jeg egentlig at jeg ikke har noen sjans i havet til å få det til. Føler meg absolutt helt lost på alle plan og skjønner ingenting av det jeg leser føler jeg. Jeg støtter meg litt på at om jeg virkelig ikke klarer det på fredag så er ikke løpet helt kjørt likevel heldigvis. Det er enda en mulighet, og det er litt godt å vite nå som jeg synes dette er helt umulig å tenke seg til at jeg skal greie. Vi har også mulighet til å ha alle hjelpemidler med oss, noe som er en lettelse. Men vi har bare fire timer på oss så vi har ikke så veldig godt tid til å sitte og bla frem og tilbake i bøkene våre i evigheter.

Jeg er en evig pessimist og klarer aldri å tro det beste om meg selv, så jeg forbereder meg på å stryke også får jeg heller bli positivt overrasket om jeg ikke gjør det. Jeg blir så utrolig skuffet om jeg tenker den andre veien og ikke består. 

Men nå er det litt mer pugging, så kommer jentene hjem, så blir det mer pugging i kveld, og litt rydding før radio besøket i morgen. 

 

Er du pessimist, eller liker du å tro det beste?

 

2 Kommentarer

Stine Sophie Lundsrud

09.08.2017 kl. 18:17
Masse lykke til på eksamen, det kommer helt sikkert til å gå veldig bra :D Ha en strålende kveld :)

Torunn

10.08.2017 kl. 00:18
Krysser fingrene for at du klarer denne prøven også. Du imponerer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits