Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

Radiointervju

  • 08.08.2017, 15:16

Har dere hatt en fin sommer alle sammen? Her har sommeren gått i ett føler jeg, og vi har gjort veldig mye og tiden har gått fra oss. Så bloggingen har det blitt litt lite av. Men skal prøve å være litt flink igjen nå tenkte jeg. 
I dag har jeg vært på skolen igjen, en dag med litt repetisjon før vi har matteeksamen på fredag, jeg er så enormt usikker på om jeg får til den. Kjenner jeg har så liten tro på meg selv når det gjelder fredagen. Men jeg får bare sette av alle ledige timer de neste dagene til å øve litt, også får jeg gjøre det beste jeg kan. Og skulle jeg virkelig ikke få det til, så har jeg heldigvis en sjanse til igjen i begynnelsen av september. Så løpet er ikke helt kjørt av den grunn. Men jeg håper jo å kunne klare det på første forsøk.


Eller så fikk jeg en sms her en dag av ei dame fra radioprogrammet "Ekko" på nrk P2, de ville gjerne intervjue meg i forhold til skolen. Siden dette er første året og er et såkalt pilotprosjekt, så er det naturlig nok mange som er interessert i å høre om det. Så i dag møtte hun meg på skolen når jeg var ferdig, også hadde jeg med meg ei fra klassen som også var med på intervjuet. Hun ville også gjøre et litt dypere intervju hjemme hos meg på torsdag. 
Innslaget kommer på radio tirsdag den 15.august mellom 9 og 11 en gang. Så da får dere bare følge med. 

Nå skal jeg komme meg hjem, hente Mie på sfo, Othilie i barnehagen og så skal Mie i bursdag. Når jentene er i seng så regner jeg med at det blir øving frem til jeg skal legge meg. I morgen står også bare øving og pugging på planen. Men selvom jeg nå synes det er veldig hardt så tenker jeg at jeg tross alt er heldig som har denne muligheten og at det vil være så verdet den dagen jeg er ferdig. 

 

2 Kommentarer

Stine Sophie Lundsrud

08.08.2017 kl. 16:24
Fin blogg du har :) Jeg har hatt en super sommer, hvordan var din sommer? :) Ha en fin dag!

Ronja Åsen

08.08.2017 kl. 20:52
Stine Sophie Lundsrud: Sommeren min har vært fin, men hektisk:)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits