Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

Kristiansand

  • 20.07.2017, 21:07

Nå sitter vi på hotellrommet, jentene er lagt og vi skal se litt på tv før vi også skal legge oss. Vi har en lang dag foran oss i morgen, så det gjelder å være uthvilt. 
Hotellet var helt ok, vi fikk et veldig stort og fint rom. Men det er endel som også er litt sånn "snuskete" synes jeg. Men vi skal nok overleve de neste dagene tenker jeg.  Bilturen ned i dag gikk veldig fint, jentene oppførte seg veldig fint og det var lite trafikk på veiene. 
Når vi kom frem sjekket vi inn med engang og fikk oss på plass på rommet, så var vi ute en tur i gatene i Kristiansand og tittet litt. Siden vi har kjøleskap på rommet kjøpte vi inn litt pålegg og noen rundstykker så vi hadde litt kveldsmat på rommet.
Vi tok også med oss Crome-casten vår på tur, og det er jo så genialt, så jentene så på en film mens de spiste kveldsmat, og nå skal vi se en liten film før vi legger oss. 

Jeg lovet dere jo at jeg skulle vise dere bilder av hotellet vi sov på fra søndag til mandag, men dagene har gått så enormt fort, så jeg har ikke rukket det enda, men siden jeg ikke har noen bilder fra i dag, og siden vi alt er inne på temaet hotell, så kan jeg jo vise dere noen nå. Glemte jo å ta bilde av badet. Men det var veldig stort og fint det også.

Bilder av rommet og den fantastiske utsikten, vi hadde på rommet. Utsikten vi har fra rommet vårt nå er et nedbrent hun av alle ting faktisk. 

 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits