Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

Sommerferie

  • 14.07.2017, 11:45

Vi er snart ferdig med den første uken med ferie tid for jentene. Joakim går på et sommerkurs denne sommeren i forbindelse med høyskole, og jeg er derfor alene med jentene for det meste. Og uten lappen må jeg si at jeg føler det begynner å bli lite å finne på her i byen. Det har blitt mange bussturer til byen, fordi været har vært så usikker. Hadde vi kunne stolt helt på været kunne vi jo gått på stranda, men det er ikke noe jeg orker å satse på når det er så usikkert hele tiden.

Vi har likevell kost oss så mye som vi klarer føler jeg, på onsdag møtte vi ei jeg har vært i barselgruppe med siden Othilie lå i magen, hun har ei jente på Mie sin alder, og en gutt på Othilie sin alder. Og de to store jentene lekte veldig fint sammen, og det var veldig koselig å se. Mie synes det var veldig gøy at vi endelig kunne møte noen med barn på hennes alder også. Vi prøvde oss en tur på stranda den dagen, men det var så enormt mange maneter, så det var ikke mulig å bade. 
 


Fra i kveld av skal jeg jobbe to netter, før jeg, Mie og mamma skal på en hotellovernatting fra søndag til mandag. Etter det blir det noen dager hjemme hvor vi får besøk av Andrea, og hvor jeg skal vaske klær og begynne å pakke litt til vi skal til dyreparken. Når vi kommer hjem fra dyreparken på søndagen er det bare å få pakket ut, og vasket klær før jeg og jentene skal pakke på nytt, for da skal vi reise på en miniferie til Gøteborg og besøke ei anna ei som også er fra barselgruppa med Othilie, hun har også to barn. Så vi skal få sove hos hun. Det gleder vi oss veldig til. Og da blir det også en tur på Liseberg tenker jeg. Så, når vi da kommer hjem på torsdagen, blir det igjen et døgn med masse klessvask, for på fredagen drar vi på besøk til foreldrene til Joakim, da skal Mie få ha med seg en venninne, og vi tenkte vi skulle dra en tur på Lilleputthammer. Og vipps! Så er ferien til jentene ferdig! Da er det klart for Mie å begynne på Sfo, og Othilie tilbake til barnehagen, men jeg har endea nesten to uker igjen med ferie, men de går nok bort i ekstrem matte lesing og eksamen. 

Har dere en fin ferie så langt? 

 

3 Kommentarer

Jannicke Elnæs

14.07.2017 kl. 12:11
så kos :) Ja, det har jeg!

Emilie

14.07.2017 kl. 21:48
Syntes du er flink å finne på noe jeg. Jeg er ikke så flink. Synd vi ikke fikk til å treffes denne uka da :/

Lisa

15.07.2017 kl. 03:11
God Sommer! Høres ut som du har fine planer!:)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits