Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

Siste dagen

  • 07.07.2017, 21:54

Så var kapittelet "barnehage" slutt for Mie. Utrolig rart å skulle ta med seg alle tingene hennes hjem, og vite at vi aldri skal legge noe tilbake igjen i hennes hyller i barnehagen, at vi aldri igjen skal møte Mie i porten i barnehagen. 
Hun kommer jo garantert til å være der noen ganger igjen, med tanke på at hun er med å henter Othilie. Men hun selv skal aldri dra dit igjen for å være der en hel dag. Og det føles så enormt merkelig ut. Hvor ble tiden av? Hun startet jo nettopp, og nå er du ferdig med siste dagen. 

Mie selv er nok ikke helt klar over hva det vil vi å slutte helt, for akkurat nå så tenker hun bare på at det er ferie og på alt vi skal gjøre i ferien. Men kan jo være at hun får en reaksjon når hun begynner på sfo om 3 uker. Mammaen er ihvertfall ikke klar, og blir nesten litt kvalm når hun tenker på at hun aldri skal tilbake som barnehagebarn. Tenk at JEG snart har skolebarn? Det er jo ikke mer enn 11 år siden jeg gikk ut av barneskolen, og nå skal jeg ha barn der selv. Utrolig rart. 


Første dagen hun skulle i barnehagen, 1 år og 10 måneder, og siste dagen 5 år og 9 måneder. 

Har du barn som starter på skolen i år?

 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits