Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

Avskjedsgave

  • 04.07.2017, 14:39

For veldig lenge siden, fant jeg ut at den dagen Mie sluttet i barnehagen ønsket jeg at vi skulle gi barnehagen en fin avskjedsgave. Jeg tenkte først at alle de ansatte på avdelingen til Mie skulle få en liten ting hver og et fint kort. Men så fant jeg ut at nei, de har sikkert allerede fått haugevis med kopper, kort og vinflasker. Så jeg kjente at jeg ville vi skulle gi noe felles til hele barnehagen. Noe alle kunne ha gleden av. Spesielt enkelte var det ikke. Men jeg googlet, lette i facebook grupper og blogger. Først var jeg inne på tanken på å gi et frukt tre, men så så jeg at det var noen andre som hadde gitt det. 

Jeg tenkte hele tiden på at jeg ønsket å gi noe som var spennende med tanke på at det er en naturbarnehage. Så en dag dukket spørsmålet opp i en gruppe på facebook, hvor noen spurte om hva man kunne gi. Blant alle kommentarene der kom jeg over at noen hadde gitt en annen naturbarnehgae et innsektshotell. Og jeg falt veldig for ideen. Det er jo kjempespennende for barna å kunne følge med på hvem som har flyttet inn i "hotellet". Og ikke minst så er de jo veldig dekorative og jeg tenkte at det garantert ville falle i smak i en naturbarnehage. Så da begynte jakten på et fint innsektshotell da, og jeg må si jeg er rimelig fornøyd med resultatet. 

Jeg laget også et "kort/bilde" fra Mie til alle i barnehagen. dette har jeg funnet masse inspirasjon til også på google og facebook, og det traff meg så i hjertet at jeg tenkte at det var noe jeg bare måtte lage. Og jeg ble veldig fornøyd med dette også. Uansett, under her kommer det bilder av avskjedsgaven fra Mie til barnehagen. 
Ga du gave til barnehagen/ansatte, når ditt barn sluttet i barnehagen?
Isåfall, hva ga du/dere?

 

1 Kommentar

04.07.2017 kl. 16:01
Fantastisk gave. Den må bare falle i smak.

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits