Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

30 timer uten søvn

  • 04.07.2017, 05:13

Jeg er nå godt i gang med det jeg tror kommer til å bli mitt hardeste døgn på veldig lenge. Akkurat nå sitter jeg på nattevakt, og når denne vakten er over om ca 4 timer, er det rett hjem, dusje, spise og pakke skole sekken før jeg skal videre på skolen og være der fra elleve til klokken sytten. 
Jeg har ikke tidligere jobbet nattevakt for så å dra på skolen, men noen ganger blir det bare slik at man må det. Og heldigvis så blir det nok med denne ene gangen. 
Ihvertfall, planen min i går var å sove så lenge jeg greide, typisk at jeg da den dagen klarer å våkne klokken ti og uansett hvor hardt jeg prøvde ville kroppen min bare ut av senga. Så jeg dusjet og ryddet litt. Skiftet på senga og prøvde å legge meg litt på sofaen. Men det var umulig å finne roen, noe av grunnen vil jeg nok tro også var at været ute var helt enormt fint. Så da dro jeg en rask tur til byen og så tok jeg bussen videre ned på stranda. Ble der noen timer, Joakim kom også dit med jentene etter barnehagen. Da vi kom hjem prøvde jeg å spise, dusje og legge meg, i håp om at jeg skulle klare å sove noen timer før nattevakt. Men jeg lå og egentlig bare stresset med at jeg måtte klare å sovne, og da klarte jeg det ikke heller. Det gjorde jo ikke situasjonen noe bedre at det begynte å tordne og lyne rett utenfor vinduet mitt heller dag. Jeg er faktisk ekstremt redd for tordenvær, så da fant jeg i hvert fall ikke ro. 

Så når jeg endelig skal krype under dyna i kveld en gang, vil jeg nok ha gått uten søvn i ca tredve timer eller mer. Det er godt det ikke er hverdagskost sier jeg. Skal nok komme med gjennom dette døgnet også. 

Ønsker alle dere andre en utrolig fin dag, ser ut som det er meldt sol stort sett hele dagen, så det kan jo bli helt knall! 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits