Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

Søvnvansker

  • 23.06.2017, 17:49

Nå har jeg ligget på sofaen i snart tre timer. Og virkelig prøvd hardt å sovne. Jeg skal nemlig på nattevakt i natt, og jeg trenger virkelig å sove litt før jeg skal dit. 
Hadde jeg ikke skullet på jobb kan jeg nesten garantere at jeg hadde sovnet som en stein for lengst. Men når man virkelig må, nei, da får man det ikke til.
Othilie er hos mamma, Joakim er på jobb og Mie er jo også borte. Så jeg har i tillegg fred og ro. Jeg har flyttet meg rundt i hele sofaen snart, prøvd å ligge alle veier. Men tankene er hundre andre steder, og jo mer klokka blir, jo mer stressa blir jeg for at jeg ikke sovner.

Jeg skulle jo tro at jeg var sliten etter å ha stått opp tidlig, pendlet til og fra skolen og vært der i tilegg. Men neida, jeg er så våken som det går ann å bli tydeligvis.
Aller helst skulle jeg ønske jeg hadde fri og sat været var fint slik at man kunne feiret Santhans, men så heldig er jeg ikke i dag, og været er jo også så grått, så det hadde nok ikke blitt noe feiring ute uansett tenker jeg. Men nok småprat, nå skal jeg forsøke å legge meg nedpå litt igjen. Random bilde fra jeg ventet på toget i dag tidlig

Hva jobber du med?

 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits