Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

Middag i Oslo

  • 21.06.2017, 23:21

Mens jeg satt på skolen i dag sendte Joakim meg en melding og lurte på om han og Othilie skulle ta toget inn til Oslo og møte med der. Han var tidlig ferdig på jobb, så det synes jeg hørtes veldig koselig ut. Været har jo vært helt nydelig i hele dag, så vi ble enige om at vi skulle gå ned på Aker brygge og spise middag der  i dag, vi må nesten kose oss nå som vi har halvveis barnefri, det merkes godt at vi bare har et barn, og så lenge det ene barnet også sitter i vogn kan man rekke mye mer. Hadde vi hatt med Mie hadde ting fort tatt litt mer tid, sånn det ofte gjør med barn. 

Othilie hadde ikke sovet i dag i barnehagen, så hun sovet jo selvsagt når vi begynte å trille fra Sentralbanestasjonen og mot Aker brygge, ikke helt lurt når klokka da var nærmere 16.30 alt, men jaja. Både jeg og Joakim har fri i morgen, så vi trenger ikke stå opp så veldig tidlig. Det er jo sommer og her i Norge vet vi godt at vi må utnytte det og kose oss mens sola er oppe. 
Vi satte oss ned på T.G.I Fridays, et standar valg når vi er i Oslo. Othilie sov i en liten stund med var ikke spesielt interessert i å våkne så hun var litt lei seg når hun til slutt våknet. Hun trodde nok det var kvelden hun stakkar. Men humøret kom seg fort med litt mat og drikke. 

Othilie synes det var utrolig stas å være på Oslo-tur i hvert fall, hun koste seg veldig mye. Både med is,masse nytt å se på og ikke minst å kjøre tog. Det var veldig moro synes hun. Så dette er jo noe vi kan gjenta senere! Gjør dere noen gang noe spontant og koselig?
Hvor liker du å spise i Oslo?

1 Kommentar

Stine Jensen

21.06.2017 kl. 23:26
Så koselig :-D

Vi er ofte på spontane turer i skog og mark. Det er der vi trives best :)

Ronja Åsen

21.06.2017 kl. 23:28
Stine Jensen: Så koselig. Skulle ønske jeg også likte skogen. Jeg er desverre så "skadet" av å ha hatt så ekstremt mye flått som liten, at jeg klør over blir paranoid så fort jeg ser et tre omtrent.. Men skulle ønske jeg likte det bedre!

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits