Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

Første ferien alene

  • 20.06.2017, 18:48

Vi er kom inn døra her for litt siden etter å ha kjørt Mie og tante Johanne på toget. Mie har en ekstremt stor kjærlighet til tanta si, så i dag når hun innså at det nærmet seg tid for at Tante skulle hjem så ble Mie ekstremt lei seg. Hun får nærmest en kjærlighetssorg når Tante drar. 
Vi begynte derfor egentlig bare å snakke om at en gang kan Mie få være med tante når hun skal hjem, og da fant vi ut at siden Johanne faktisk er sykemeldt en stund fremover så passet det egentlig veldig bra for Mie å være med nå i dag. Ting gikk da litt raskt og vi fikk pakket en koffert til Mie. Og dere kan tro hun gledet seg enormt.  Tenk at hun skulle ta tog da helt uten mamma og pappa. Reise på tur helt uten mamma og pappa. 
Selvom hun ble litt usikker akkuratt i det vi skulle si hade på toget, så tror jeg det blir veldig fint for hun. Og så vet hun at hun kan angre seg og komme hjem før om hun vil det også.  

Regner med at det er ei som kommer til å kose seg kjempe masse jeg. Tante hadde masse planer, og Mie har også fått med seg telefon klokken sin, slik at hun kan ringe oss akkurat når hun vil. Og det synes hun var en veldig fin trygghet tror jeg. Hun sier jo ofte at tante er bestevennen hennes, så jeg tror nok ikke det blir noe problemer jeg. Blir nok værst for mamma, pappaen og kanskje lillesøstern. Se på disse to da, det kaller jeg bestevenner det! Til og med i like klær! <3

Når reiste ditt barn alene?
Har ditt barn en super tante eller onkel?


 

1 Kommentar

Znippen.no

20.06.2017 kl. 20:00
Så skjønne bilder :D Håper du har en fin dag og en flott kveld! Feel free til å ta en titt innom bloggen min og like den på facebook :) www.znippen.no ;)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits