Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

Helgen i bilder

  • 20.06.2017, 18:08

Denne helgen har vi kosa oss skikkelig. Jeg møtte Johanne på toget på vei hjem fra skolen på fredagen. Det var veldig hyggelig å ha noen å reise sammen med hjem. Det var jo veldig typisk at det den dagen skulle regne skikkelig. Men vi ble heldigvis hentet på togstasjonen så vi slapp å gå hjem til oss. 
Joakim jobbet kvelden den dagen, men han hentet jenten for oss før han dro på jobb. Vi bestilte oss kebab hjem og koste oss bare den kvelden. 

På lørdagen jobbet Joakim på dagen, så vi andre tenkte vi skulle dra en tur til byen. Det vi hadde glemt på vei dit var at det var Mossedager. Så det var jo helt sinnsykt mye folk der. Helt ekstremt mye folk. Så vi ble ikke så veldig lenge før vi dro opp på jobben til Joakim og var der til han var ferdig.
Etter Joakim var ferdig på jobb, dro Mie og Johanne for å kose seg sammen bare de to, de skulle spise sammen og dra på kino.
Mie sa hun hadde hatt den beste dagen noensinne. 

Jeg, Joakim og Othilie var med et vennepar og grillet og så på båten deres. Det begynte dessvere å blåse veldig utover ettermiddagen. Men vi koste oss masse likevel. Othilie hadde på redningsvest for førstegang, og hun elsket det. Det var faktisk veldig vanskelig å få den av hun igjen.

På søndagen var det veldig fint vær når vi stod opp, planen var derfor at vi skulle dra å fiske krabber. Først lette vi på en strand etter blåskjell, men der kunne vi ikke finne noen. Så vi dro bort på en annen brygge, og der fant vi noen kjempe små skjell, Men vi fikk krabber med de også, etterpå fikk vi noen skjell av en snill gutt og da fikk vi kjempestore krabber. 
Jentene badet også litt på stranda, vi drakk brus og spiste boller. Når Joakim dro på jobb dro jentene, jeg og Johanne opp til moren min og spiste deilig middag der. En kjempe fin helg. Har du fisket krabber i år?
Har du badet i år?

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits