Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

Nytt design og syk

  • 19.06.2017, 20:59

Som dere sikkert ser så har jeg fått nytt design på bloggen min. Synes det er veldig fint. Planen er jo etterhvert å skulle ha en mer personlig heder også, men jeg vil ikke ta en brå avgjørelse på den, og jeg er så treg, så jeg har ikke fått bestemt meg for hvordan bilder jeg vil ha, eller hvordan de skal se ut heller. Men det er jo ikke noe som haster. Jeg er i hvert fall veldig fornøyd sånn det ser ut nå, og jeg føler meg veldig motivert til å blogge fremover. Har noen innlegg på lur.

Jentene har hatt fri fra barnehagen i dag, siden Tante Johanne er på besøk. Da vil jentene helst være sammen med tante, hun bor jo i Trondheim så da er det ikke så ofte vi får sett hun ellers i året. Og da nyter vi tiden når hun er her og bruker alle timene vi kan på kvalitetstid. Tenkte jeg skulle skive litt mer om hva vi har gjort i helgen i morgen, har også masse fine bilder fra helgen dere skal få se. 

I dag tidlig var jeg hos legen en tur,ekstremt vondt i halsen og ørene, jeg har jo også hatt vondt i øynene hele denne uka, så jeg er veldig spent på hvordan natten blir og hvordan formen er i morgen tidlig. Håper den er såpass at jeg kommer meg på skolen. 


Bilde fra Mie skulle tidligere i dag

Hva synes du om det nye designet mitt?
Noen forslag til hvordan heder skal se ut? 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits