Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

Lenger skoleuke

  • 12.06.2017, 23:46

God mandag kveld alle sammen. Håper helgen har vært fin. 
Denne helgen har virkelig gått unna. Fredagen hadde Mie sovet over i barnehagen siden hun er skolestarter. Dette er en tradisjon de gjør hver dag. Moren min hentet hun da rundt klokken 10 på fredagen i barnehagen siden både jeg og Joakim var på jobb eller skole. De hadde ikke sovet så veldig mange timer den natta. Så da var det godt å bare ligge på sofaen til mormor og slappe av. 
På fredagen kveld skulle Mie i bursdag hos ei venninne, så mens hun var der dro vi andre ut og spiste før vi skulle hente hun igjen. 
På lørdag skulle Mie igjen i en bursdag på formiddagen og etter det dro vi oppover til familien til Joakim.  I helgen ble Othilie syk mens vi var der og har nå hatt feber noen dager, men vi håper det snart går over stakkars. 

I morgen begynner en ny skoleuke, denne uken begynner vi også med norsk. Det tror jeg blir veldig spennende. Lurer veldig på hva vi skal ha om norsken faktisk. Men vi starter i morgen med å ha matte fra klokken 11-18. Så i morgen drar jeg hjemmefra klokken 09, og er ikke hjemme før i 20 tiden. Sånn kommer tirsdagene til å bli en stund fremover. Men det overlever jeg, jeg vet jo at det bare er for en periode, så da går det bra. Også veldig spent på hvordan jeg synes det blir å være på skolen 4 dager i uken, frem til nå har vi bare vært der to dager i uken. 


 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits