Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

Svar

  • 08.06.2017, 21:33

He du savna bloggen?

- I perioder har jeg savnet det veldig. Det er fler ganger jeg har hatt masse ideer om hva jeg kan blogge om. Men så har jeg også tenkt at det ikke er noe spennende. Men akkuratt nå gleder jeg meg over å blogge. Og tror det blir enda bedre når jeg får fikset bloggdesignet mitt om litt.

Plana for sommerferien?

- I år går ferien til Kristiansand. Vo reiser sammen med to par til som også har barn. Det blir nok veldig koselig og jeg gleder meg veldig. Ellers så blir det nok bare noen småturer hit og dit. Jeg har jo endel skole og eksamner i sommer også, så blir jo mye tid til det tenker jeg.

Koss æ live som tobarnsmor kontra bare Mie?

- Det er jo helt klar mer travelt. Men nå som Othilie begynner å bli litt større går ting litt lettere. Men den perioden der jeg ammet tok ting litt tid, bare det å komme seg ut døra med en kontra to barn er ganske stor forskjell. Men ellers er det jo godt at de begynner å kunne leke litt sammen, eller i hvert fall underholde hverandre. 

Koss går dæ mæ dæg?

- Med meg går det så bra som det kan gå vil jeg si. Sånn utenom at jeg gruer meg veldig til eksamensperioden senere i sommer så prøver jeg å fokusere på at dette er noe jeg skal klare. 

Hatt ein kjekk 17.Mai?

- Vi hadde en veldig koselig 17.mai. Været var også bedre enn vi hadde forventet. Så det er vi veldig glade for. Æ dæ noge du angre på at du sko ha jort/ikje jort mæ sistemann?

- Jeg skulle ønske jeg hadde vært flinkere til å ta bilder. Med Mie tok jeg ca 100 bilder hver dag med ordentlig kamera, i hvert fall de 2 første årene hennes. Med Othilie er det nesten bare tatt mobilbilder og ikke hver dag engang. Ellers så kunne jeg ønske jeg hadde filmet de mer og skrevet ned mer. 

Blir Othilie sistemann? 

- Enn så lenge er hun i hvert fall siste mann. Nå skal vi jo gå skole i endel år. Så får vi se når vi er ferdige med det om vi ønsker oss fler eller ikke.

Hva jobber du med?

- Jeg jobber som nattevakt på et sykehjem for demente. Begynte her i begynnelsen av april, så nå begynner jeg endelig å føle at jeg er litt kjent.


Hvis du fikk fler unger, hva skulle de hett?

- Jeg er ikke helt sikker egentlig, men det måtte jo vørt noe med "ie" ending da, siden både Mie og Othilie har det. 

Hva er din største drøm akkurat nå?

- Min største drøm akkuratt nå er egentlig å kunne få kjøpt noe eget. Vi merker veldig ofte at vi skulle hatt mer plass. Men det er ikke så lett å komme seg inn på boligmarkedet. 

Hva er drømmejobben?

- Jeg har alltid hatt lyst til å bli jordmor, og nå som jeg er så nære å kunne komme rett inn på sykepleien er ikke den drømmen så veldig langt unna lenger heller som den en gang har vært. 

Hvordan musikk liker du?

- Det går for det meste i det som er på topplisten. Jeg elsker musikk, klarer ikke sitte på en buss eller gå en tur uten musikk. Må også alltid sette på musikk når jeg er i bilen. 

Hva liker du å gjøre, utenom skole, og barn, har du noe interesse som du synes er gøy?

- Jeg synes det er veldig gøy å pynte til bursdager/fester/spesielle dager. Jeg elsker å dekke bord blant annet. Også elsker jeg å pakke inn gaver og gjøre det litt ekstra fint. 

Er du fortsatt opptatt av interiør?

- Ja, jeg er fortsatt veldig glad i å ordne med interiør! 

Hva bruker du mest penger på?

- Litt usikker egentlig, men er nok interiør, og barneting det går mest penger i. Jeg bruker egentlig veldig lite penger på meg selv ihvertfall. Kjøper kanskje klær til meg selv en gang i året eller noe. Ellers så går nok det meste bort i forbtuksting til barna. 

Hva er du mest redd for?

- Høyder. Jeg har ekstremt høydeskrekk. Sånn at knærne blir helt gelé. Jeg klarer nesten ikke flytte på bena. Ellers er jeg også mørkeredd, blant annet. Og redd for alle kryp, og flyvedyr.. edderkopper, biller, veps, flått, osv.

Går Othilie i barnehage?

- Ja, hun begynte i august. Og hun elsker det.

Har du fått sertifikatet enda?

- Nei, har enda ikke somlet meg til det. Jeg synes det er så skummelt å kjøre bil. Litt håpløs der altså.

Hva ser du på på tv?

- Jeg ser på ganske mye egentlig, men jeg er på Skam, Paradise Hotel (slutt nå da), og ellers er det mye random. går for det meste i netflix, viaplay osv.

Favoritt mat?

- Cæsar salat, helt svak for det. Spiser jeg borte og ser de har det på menyen, bestiller jeg alltid det. 


Favoritt drikke?

- Iste, elsker iste. 

 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits