Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

Kombinere jobb og skole

  • 01.06.2017, 23:50

God kveld alle sammen.

Nå har jeg hatt to dager med fri fra skolen, og de har gått veldig raskt. Nå har jeg noen litt lange dager foran meg igjen før det er klart for en ny skoleuke. 
I morgen er det tilbake på skolebenken, men i morgen er det heldigvis ikke en så veldig lang dag. Jeg begynner også på jobbhelgen min i morgen som nattevakt,  så etter skolen er det egentlig bare rett hjem,susse litt på barna mine, spise litt også prøve å sove et par timer før jeg skal gå på jobben. 
Jeg tenker at jeg skal prøve så langt det går å kombinere nattevakt stillingen min med studiene. Jeg føler jeg bare må ta en måned av gangen, men utifra timeplanen min på skolen og vaktene mine på jobb så skal det stort sett gå veldig bra tror jeg, og det er jeg veldig glad for. 

Nå er sekken pakket, klar funnet frem til i morgen og togturen er planlagt. Vi har også fått med oss finalen på Paradise Hotel(Jada, vi er enda ikke for gamle nok til det) SIer jo hvert år at " nææh, i år gidder jeg ikke å se på det. Men hvert år bare må jeg får det meg meg likevel. Ihvertfall, jeg var veldig fornøyd med paret som vant. Synes de fortjente det veldig. 
Men nå skal jeg finne senga mi og lade opp til en innholdsrik dag i morgen. Så blogges vi kanskje på toget hjem fra skolen.  

 

 

                                                                                           - Ronja 
 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits