Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

Første skoledag

  • 31.05.2017, 22:04

Hallo.

I går var første skoledag på høyskolen. Det føltes egentlig litt uvirkelig på vei inn dit. Tenk at jeg liksom skulle begynne på høyskole da. Jeg som egentlig aldri trodde jeg skulle orke det. Mest fordi jeg aldri trodde jeg skulle komme meg gjennom et påbyggsår. Men så kom jeg rett inn på denne gyllene muligheten da. 
Jeg trodde jo aldri jeg skulle komme inn i utgangspunktet. Jeg sliter jo endel med å i det heletatt ha tro på meg selv og at jeg får til noe som helst. Innimellom lurer jeg nesten på hvordan jeg har klart meg å bra. Hvordan jeg har klart å bære frem to barn blandtannet. Jeg har rett og slett kronisk dårlig selvbilde. 

Ihvertfall pendlerveien inn til skolen gikk veldig greit, sånn uteom at jeg stod på toget og bussen hele veien inn, og nesten hele veien hjem. Dagen var jo lang og jeg kjente kroppen var rimelig sliten når jeg kom hjem igjen. 

Vi startet dagen med diverse velkomster og ord fra fler forskjellige mennesker. Det er jo litt stas å være førstemann ut, være en historik klasse, og få høre at man er eliten blandt søkerene. Etter all introduksjonen startet vi rett på matte. Jeg har ikke renget et eneste ett mattestykke på 6 år minst. Så i mitt hode ligger det meste av matte-kunnskapen helt bakerst i arkivet.  

Ellers så lærte jeg at kantinemat er dyrt, at det er mange som pendler på morgningen, og at det er mange mulige snarveier å ta fra bussen og opp til skolen. 
At det er dyrt å pendle uten reisekort og at det er mange fristelser på Oslo s, hvis du må vente på neste tog i 30 minutter.

Vi har forresten besøk av fagbladet som har skrevet om utdanningen HER

 




 

2 Kommentarer

Thea Mariel

31.05.2017 kl. 22:18
jeg sitter med akkurat samme følelse. Jeg har prøvd høgskole nå to ganger og sitter igjen med kun gjeld og ingen utdanning. Føler meg så ubrukelig og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre videre i livet.. Det er viktig at du er stolt av deg selv nå som du er i gang!

Ronja Åsen

31.05.2017 kl. 23:27
Thea Mariel: Takk! Ikke hyggelig å høre at du føler det da...

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits