Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

Ikke glem skiftetøy

  • 21.05.2017, 22:35

Hallo

Så gøy å se all responsen jeg fikk på comebacket mitt i går. Det motiverer meg videre i bloggingen min. Jeg har også snakket med ei som lager blogg design, så i løpet av neste måned kommer det nytt design på bloggen også. Det tror jeg blir bra. Så nå må jeg bare finne ut hvordan jeg vil det skal se ut.
 

Men tenkte jeg skulle fortelle dere litt om hva vi har gjort i dag. Vi planla allerede i går at vi skulle ta oss en tur til Fredrikstad og se på den bjørneløypa de har i marka der. Utifra kartene på nettet så det ikke ut som det skulle være noen utfordring å komme seg dit.
Godt på vei snur plutselig hele gps´en på telefonen min og mener vi har kjørt feil. vi kjørte et stykke til før Mie roper fra baksete at Othilie kaster opp. Stakkars lille våknet opp fra søvnen sin og begynte å kaste opp. Vi hev bilen inn på første mulige stoppested og brukte en hel pakke med våtserietter for å tørke opp, både ungen og sete. Men så, oppdaget jeg at jeg hadde glemt å ta meg skiftetøyet jeg hadde funnet frem til jentene, de fleste småbarnforeldre vet jo det at når man skal ut på tur så er det ganske mye man skal huske å ha med seg, jeg har enda ikke opplevd å ha husket å ha med meg alt faktisk. Glemmer alltid noe. Så der stod vi da en søndag, og Othilie hadde ikke noe skiftetøy og alt tøyet hun hadde på seg var helt nedspydd. Etter litt googling fant vi ut at en butikk i gamlebyen var åpen selv om det var søndag, kjøpte der tidenes dyreste shorts og t-shorte, ikke var det helt min stil heller. Men hun fikk ihvertfall klær.

Så skulle vi finne tilbake igjen da til der turmålet var, etter å ha møtt 3 blindveier og en vei som var stengt på grunn av graving så fant vi endelig frem til der vi skulle parkere. Turen derfira gikk helt smertefritt heldigvis. Litt mer vind enn vi hadde bestilt. Men etter å ha funnet alle bjørnene, uglene, verne, ørnene og alle de andre fine dyra de hadde laget av tre. Grilling av pølser ble det også.  

1 Kommentar

Torunn

21.05.2017 kl. 23:09
Deilig med en tur for store og små

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits