Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

I´m Back

  • 20.05.2017, 23:39

Hallo!

Ja, nå er det virkelig lenge siden jeg var her inne. Jeg hadde vel egentlig bestemt meg for at min tid som blogger var forbi, men i det siste så har jeg vurdert det litt om jeg skal begynne igjen. Jeg sluttet jo fordi jeg følte livet mitt var så a4 at det egentlig ikke var noe å skrive om i det hele tatt. 
Men så skjer det litt ting nå utover sommeren/høsten og da tenker jeg det kanskje kan være litt spennende å blogge likevel. Både for min egen del, for familien sin del og kanskje for noen som er i samme situasjon?

Jeg var nemlig så heldig at jeg har fått skoleplass på Sykepleierutdanning gjennom tre- terminordning på  Høgskolen i Akershus, du kan lese mer om dette HER
Det går ut på at man som Helsefagarbeider med fagbrev og alle eksamener bestått kan komme inn på sykepleierutdanningen. Skolen begynner allerede 30.mai og vi skal jobbe gjennom sommeren med matte og norsk. Jeg tror nok at norsk delen skal gå veldig bra,men jeg er veldig spent på den matte delen. Den må man få bestått på for at man skal få fortsette videre på utdanningen. Så denne sommeren kan bli veldig spennende.

Hverdagene vil med andre ord bli noe preget av mye pendling. Veldig spent på hvordan det skal gå, men det må jo på et vis bare gå da. Jeg må bare prøve å se frem til den dagen jeg er ferdig sykepleier. 
I hvert fall, det som kan gjøre dette ekstra spennende er jo det at Joakim også har søkt på skole til høsten. Han har søkt på lærerutdanningen som nå er over 5 år. han vet jo ikke om han kommer inn før i midten av Juli. Men jeg er ganske sikker på at han kommer inn. Og hvis han gjør det, hvordan vil det da bli å kombinere livet som småbarnsforeldre, og studenter? Kommer vi oss gjennom det? Vil vi klare det? Er det i det hele tatt mulig?

Men ja, over til noe helt annet, før jeg eventuelt blir en aktiv blogger kommer jeg nok å måtte gjøre noe med dette designet på denne bloggen. 
Er det fremdeles noen som er her inne da, og ser til bloggen?:)


 

7 Kommentarer

Johanne

21.05.2017 kl. 00:45
JAAAA

Mamma

21.05.2017 kl. 01:35
Kjempestolt av deg

Hege

21.05.2017 kl. 07:35
Så spennende, lykke til ❤️

Christina

21.05.2017 kl. 09:09
Ja, endelig er du tilbake :D

Det blir spennende og masse lykke til :)

Helene Viktoria

21.05.2017 kl. 09:30
Heisann, det høres spennende ut :) jeg har slutta selv å blogge, blogga siden mai i 2008, men den bloggen jeg hadde, følte jeg meg ikke vel med, så jeg har vel egentlig en bloggpause på ubestemt tid. veldig usikker på om jeg kommer til å blogge igjen, men jeg følger uansett bloggene som jeg har lagt til her på Facebook og på blogglista på blogg.no,

Jeg håper at jeg får følge prosessen din framover :)

Camilla Marita Bertelsen

21.05.2017 kl. 11:53
Jeg følger med 👏😁 Fulgte med i bloggen din før og følger deg gjerne videre. Kjempe spennende ting som skjer fremover. Masse lykke til 😊

Trude

21.05.2017 kl. 22:01
Hei😊 Gratulerer så mye til dere begge! Blir en flott tid for dere. Vi har hatt ett barn gjennom hele studietiden vår og fått nr 2 underveis. Det har gått veldig fint for oss😊 Vi har hele tiden hatt så lyst til å bli nettopp det vi utdannet oss til at vi har minnet oss på det og andre fordeler med utdanning når ting har vært tøft. Med pågangsmot, konsentrasjon og gode medhjelpere underveis vil dere klare det supert!

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits