Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -
 • Mie
 • Mie på ballett

  • 27.08.2015, 22:01

  God kveld.

  Mie har i nesten 2 år danset ballett rundt i stuen her og trippet rundt på tå med hendene over hode. Men det finnes ikke noe tilbud med ballett for barn under 3,5 år. I fjor gikk hun jo på en annen danseskole hvor det var barnedans, veldig enkle trinn og veldig kjente barnesanger. Mie var kjempeflink der og det likte hun veldig godt å få være med på. men de lærte jo ikke akkuratt ballett så hun synes det var litt skuffende at de aldri trippet på tå eller hadde hendene over hode. 

  Så i høst nesten 4 år gammel var hun endelig gammel nok til å begynne på ballettskole. Og mandag den 17.august var hun på sin aller første ballett time. Og hun var så flink. Mandagen etter, altså nå på mandag fikk ikke foredrene være med og det tror jeg er veldig sundt, at de skal lære seg å være litt fra mammaen og pappaen sin og da tror jeg også de konsentrere seg bedre. For første timen når jeg, othilie og Moren min var med å så på var hun i perioder mer opptatt av å vinke til oss enn hun var i å se på danselæreren. 

  Jeg tror dette er noe hun kommer til å trives med lenge, så jeg gleder meg til å følge hun ned på balletten hver enete mandag.   Går ditt barn på noen aktivitet?
   

  2 Kommentarer

  Torunn

  27.08.2015 kl. 23:26
  Dette er midt i blinken for Mie, gleder meg til mange år fremover med oppvisninger 😊
  Å.. Så fantastisk. Her vi bor er det ikke så mange tilbud, så vi må til en av nabobyene for å få blitt med på noe. Men vi skal melde de to største på noe i år tror jeg, iallfall størstensupp, for hun trenger aktivitet..

  Skriv en ny kommentar

  Om meg

  Ronja Åsen

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits