Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

Risa Rosa vognpose

  • 27.08.2015, 12:57

Hallo. 

Da jeg gikk gravid med Mie husket jeg at jeg virkelig drømte om en risarosa vognpose. Jeg husker at den stod helt øverst på ønskelisten min, men den gangen var økonomien vår veldig dårlig rett og slett. Og vi kjøpte bare ting som var helt nødvendig og helst på salg. Og det gikk jo bra det. Vi var jo fornøyde med voksiposen vår. Men helt ærlig så tror jeg ikke det finnes noen vognpose som er så pen som denne. 

Derfor er det så utrolig deilig dennegangen og ha litt bedre økonomi og kunne faktisk kjøpe seg det man ønsker seg. Nå er jo riktignok dette litt av pengene som Othilie fikk til dåpen da. Men uansett, denne vognposen er så fin at jeg nesten kan si at jeg gleder meg veldig til vinteren. Jeg sendte sikkert 10 mail da før jeg endelig fikk bestemt meg hvor hvilken farge og mønster kombinasjon jeg ønsket meg. Men den jeg valgte er jeg veeldig fornøyd med. Og jeg tror Othilie kommer til å sove godt i denne i vinter. 

Hvilken vognpose har du til barnet ditt?:)

1 Kommentar

SirkusGravningen

27.08.2015 kl. 13:01
Så nydelig. Vi tok oss ikke råd til Risa Rosa, men ei venninne av lillesøster sydde til begge gutta, så vi har helt egendesigna vinterposer.. Veldig gøy. hadde jeg hatt tid, så hadde jeg laga selv, men tiden strekker rett og slett ikke til..

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits