Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

Othilie sin dåp

  • 26.08.2015, 12:37

Hallo. 

Nå er det faktisk en hel månede siden Othilie ble døpt i dag. Tiden med baby i hus går så enormt fort. Blir helt svett av det faktisk. 
Men uansett, skal ikke snakke meg bort her nå. Tenkte heller jeg skulle fortelle dere litt om dåpen til Othilie og vise dere noen av bildene som ble tatt. Jeg tror ikke jeg tok i kamera en eneste gang den dagen. Men jeg håper kanskje pappaen min tok litt fler bilder. 

Uansett, dåpen var altså den 26.juli. En veldig fin dag selvom det regnet endel. Othilie er døpt i samme kjolen som jeg er døpt i og i samme kirken som jeg er døpt i. Og Mie er jo døpt i kjolen Joakim døpte seg i og kirken han er døpt i. Så det er litt moro. 
Uansett vi stod for maten selv, med kjempegod hjelp av mamma stekte vi 10kg kylling og serverte balikylling-gryte med ris, salat og brød sidenav. Tror det slo an for de fleste skrøt veldig av maten ihvertfall. Så var det et flott kakebord med noe for en hver smak. Med masse deilige kaker. 

Othilie fikk også masse fine pakker og penger. Så nå har vi kjøpt litt til hun og senere skal vi kjøpe seng til hun også. Men den er ikke helt nødvendig enda, men tenker at i oktober november så er nok leandervugga forliten. Så da må hun nok over i større seng.
Mies faddere er 4 fantastiske jenter/damer som jeg er sikker på vil støtte hun opp i livet. Til Mie valgte vi Joakim sin eldste lillesøster Johanne som gudmor, og denne gangen var det Jenny, Joakim sin yngste lillesøster som fikk æren av å være gudmor. Nå vet jeg riktignok at det ikke lenger er noe som heter gudmor og gudfar men bare faddere. Men jeg vil kalle de gudmødre. 

Så kan dere kose dere med bilder av dagen: 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits