Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

Vogna til lillesøster

  • 04.01.2015, 16:16

God dag.

I morgen er det om det er lov å si, endelig hverdag igjen og Mie skal i barnehagen. Jeg tror hun gleder seg veldig til akkuratt det faktisk. Hun har mast lenge om å dra i barnehagen og jeg tror ferien kan bli litt lang noenganger når vi bare er hjemme. Skal nok bli godt for hun å komme i barnehagen og leke med vennene sine igjen. Selvom vi synes det har vært veldig koselig med de dagene her hjemme hvor vi bare har kost oss. Så blir dagene litt vel lange noenganger.

Men, jeg tenkte jeg skulle vise dere vogna vi har valgt til Lillesøster. Vi har jo snart alt vi trenger av de store tingene i boks faktisk, så jeg tenkte jeg skulle prøve å vise frem litt og litt her på bloggen etterhvert som det kommer frem i stua osv. Det blir veldig moro å begynne å sette frem og gjøre klart. Vi skal om ikke så lenge henge opp vugga på soverommet vårt, Men jeg venter på takkroken til den og madrassen. Så det kan fort ta noen uker før den er oppe.

Men her er da vogna, dette var absolutt drømmevogna da jeg gikk med Mie også, men siden vi da hadde noe dårligere økonomi så var det rett og slett noe vi bare måtte se vekk ifra og finne noe annet som var billigere. Vi var veldig fornøyde med simovogna vi hadde til Mie, men den var jo ikke akkuratt så pen som denne.
Denne gangen hadde vi spart opp så vi skulle ha råd til drømmevogna, og kjøpte den for en liten stund siden og det er så fantastiks å se på den og ikke minst trille den en liten tur i stua noen ganger. Gleder meg til mange trilleturer i denne skjønnheten til våren.
Inni vognen er det sølvprikker med glitter i, og det er såå pent! Vogna har også håndtak av skinn noe som er utrolig deilig. Hva synes du om vogna?
Hvordan vogna har du?

 

3 Kommentarer

Maylen

04.01.2015 kl. 17:55
Åh, vognen er fantastisk på alle måter! Sett vekk fra at jeg er skuffet over fotposen til sportsdelen. Vi har delux understell og etter 10 mnd er jeg ennå totalt forelsket i vognen vår! Tips: skoviskelær på vanskelige flekker;) Det får du kjøpt på skobutikken.

Helene Viktoria

04.01.2015 kl. 19:56
Pen vogn :)

Vi kjøpte en brukt Brio Happy Duo 2010, i 2013, det året Frida ble født :) ikke den peneste vogna, men den funker :)

Ronja Åsen

04.01.2015 kl. 19:59
Maylen: takk for tips!:)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits