Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

Lillesøster.. og hun skal hete...

  • 03.01.2015, 17:50

God kveld.

Jeg har jo ikke fått fortalt om ultralyden vi var på. Jeg har rett og slett ikke orket å blogge i jula da det var vært endel annet å gjøre. Men nå er jula ryddet ut av huset og jeg kan nå forteller dere at vi i mai får en frisk og fin liten JENTE til. Mie skal altså få en lillesøster.  
Jeg var jo nesten helt skråsikker på at det var en gutt, og Joakim har hele veien sagt at det var en jente. Og jaggu var det han som fikk rett. 
Det var jo ganske typpisk fordi vi var helt enige om at om det var en liten gutt skulle han hete Mikkel. Mens vi stod mellom fler navn til Jente. Sånn var det jo også med Mie, Vi var enige om at hvis det var en gutt skulle han hete Jonathan. Jentenavn var vi veldig uenige om. Men endte jo opp på Mie.
Den gangen stod vi mellom Mie og Othilie, men Mie var det vi synes var riktig sist. Så denne gangen blir det Othilie, siden vi synes det også er veldig fint. 

Ellers var alt bra med lillesøster. Terminen ble flyttet en dag, fra den 15. mai til den 16.mai. Men blir spennende og se hva som blir planlagt rundt fødsel. Det kan jeg komme tilbaketil igjen snart.
Ellers har jeg bikket halvvies og vi er nå nærmere slutten enn begynnelse.   

4 Kommentarer

Caroline

04.01.2015 kl. 10:25
Gratulerer så mye, så kjekt! :D

Maylen

04.01.2015 kl. 11:25
Nydelig navn dere har valgt! Og gratulerer :)

Ronja Åsen

04.01.2015 kl. 11:42
Maylen: Takk:)

Ronja Åsen

04.01.2015 kl. 11:42
Caroline: Takk:)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits