Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

Lenket til sengen...

  • 17.12.2014, 02:55

Det er så uendelig mye jeg kunne tenkt meg og gjort. Så mange jeg vil dra å besøke. Jeg savner å delta på ting jeg liker. Jeg savner å besøke venninner på kveldstid. Jeg savner og kunne dra på lusnj med venninner. Jeg savner å gjøre husarbeid. Jeg savner å ha det ryddig og rent og ikke minst orden i skapene.
Jeg vil så gjerne besøke familie som bor langt unna. Jeg gleder meg så enormt til den dagen jeg igjen skal glede meg til middag. Jeg gleder meg til jeg kan leke med Mie uten å måtte kaste opp etterpå..Det er virkelig helt fantastisk at jeg og Joakim igjen skal få bli foreldre. Virkelig. Det er en stor glede og jeg gleder meg enormt til mai når vi får møte denne lille luringen i magen og bli kjent. Jeg prøver hardt å glede meg over dette svangerskapet. Men enkelte dager er det vanskelig å finne gleden over situasjonen jeg befinner meg i. Jeg har rett og slett vært så og si lenket til sengen i snart 13 uker. Det føles så uendelig lenge.
Men det aller værste er nok det at Mie merker det så godt, og at dette går utover Mie på en negativ måte. Jeg prøver så hadt jeg kan og ta meg sammen og stable meg opp og delta på ting i barnehagen, stille opp på legetimer og bruke de få kreftene som dukker opp innimellom på nettopp tid med Mie. Jeg merker hun setter utrolig stor pris på det de gangene jeg orker å være med å levere hun i barnehagen og det er så godt å se.  Mie er jo også utrolig omtenktsom og mens jeg ligger i senga kan hun noen ganger komme inn, legge seg siden av meg og ville gi meg en kos, for så å se på meg og si " jeg elsker deg jeg, mamma ". 

Jeg setter meg hele tiden små mål. Jeg snakket for noen siden med ei som er like langt som meg og hun hadde bare et mål og det var termindato. Hun hadde ingen symptomer på graviditeten og plagdes ikke noe.
Jeg selv har som sagt små mål hele tiden, hver tirsdag er så langt et mål for da er det en ny uke. Men det kan jo endre seg til torsdag når vi får endelig termindato. Men her er noen av målene mine:

18. Desember : Ordinær ultralyd
22. Desember : første jordmortime
24. Desember : Halvveis i svangerskapet 141 dager som gravid og 141 dager igjen til termin. (foreløbig)
1. Januar: At vi endelig er i riktig år, året som terminen også er i.  Jeg gikk jo aldri gravid med Mie i to forskjellige år så denne gangen synes jeg nesten det har vært det værste at termin er "neste år" det høres så fryktelig lenge ut. Med Mie visste jeg jo da jeg fant ut om graviditeten at jeg skulle bli mamma før året var omme. Psykisk gjør det noe med tankegangen tror jeg. Men nå er det bare noen små dager igjen til vi er i riktig år.

Dette ble langt og rotete egentlig.. men sånn er det når jeg sitter i natta og skriver.  

7 Kommentarer

Josefine Myhre

17.12.2014 kl. 12:38
Håper du føler deg bedre snart!! <3 koselig med en baby på vei! tiden går nok fortere når du føler deg bedre!!

Nina

17.12.2014 kl. 17:33
Kjenner meg igjen i det du skriver.Svangerskapet med Benjamin var grusom!Jeg var så dårlig og lå på sykehuset i 3 uker,og jeg orket ingenting med Jessica da jeg kom hjem igjen.Hun var ikke 2 år engang når jeg ble gravid.

Klarte ikke å glede meg over graviditeten.

Det var veldig godt å bli ferdig og lillebror kom.

Håper du snart stabler deg på beina og at tiden går fort til babyen er her.Når er termin?

Ronja Åsen

17.12.2014 kl. 19:35
Nina: huff:( termin er 15.mai foreløbig:) skal på oul i morgen så får endelig termin da:)

Nina

17.12.2014 kl. 22:47
Nesten samme som jeg hadde med Benjamin:)Termin 29 mai,men han kom 19 mai med keisersnitt:)

Lykke til i morgen da!!

Ronja Åsen

17.12.2014 kl. 23:20
Nina: takk:)

ida

29.12.2014 kl. 22:29
Håper det gikk bra på oul. Men jeg prøver å følge deg på instagram, men får det ikke til. Forespørselen blir avslått innen 1 sek.

ida

30.12.2014 kl. 19:34
Hei. Håper det gikk bra på oul :) men har ett problem når det gjelder å følge deg på instagram. Forespørselen blir avslått innen 1 sek :/

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits